A-kasser for studerende

Gratis penge? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Som studerende ved f.eks. et af landets universiteter, handelshøjskoler og så videre, så er der stribevis af a-kasser, som står klar til at lukke fremtidens akademikere ind i folden. Det er et afhængighedsforhold: a-kasserne slås om de unge medlemmer, og de unge vil gerne have fat i de mytiske gratis penge. Så hvad står der så med småt—hvad er hagen ved det hele? Det er nemt nok at svare på, for der er ingen! Hele seks a-kasser tilbyder GRATIS studentermedlemskaber, så går man på en længere videregående uddannelse, så er det om at læse videre.

Måske har man allerede set a-kasserne på ens uddannelsessted. De har som regel en stand ved uddannelsesmesser, men de dukker også op i kantinerne rundt omkring i landet, og står og lokker med lidt godt til ganen, og søde unge mennesker forsøger at lokke en til. Men hvorfor ’falde’ for deres tilbud, det berører jo ikke dig, du er ung og det er noget for ældre mennesker.

Billig a-kasse og fagforening – få dagpenge nemt og hurtigt ←

Tro om igen—a-kasser findes også for studerende, og her skilles fårene fra bukkende, for hvem kan se langt nok ude i fremtiden, ja hvem bekymrer sig nok om ens fremtid, til at melde sig ind i en a-kasse, allerede under ens uddannelsesforløb. Ikke dig? Det burde du!

Magistrenes A-kasse, ASE, Min A-kasse, CA A-kasse, Det Faglige Hus og EF. Husk disse navne, for samtlige af disse a-kasser tilbyder gratis studiemedlemskab, kvit og frit mens man stadig er under uddannelse. For den nette sum af absolut ingenting, så får man fordele på samme niveau som betalende medlemmer, og her snakker vi en gennemsnitlig indbetaling på 445 kr. pr. måned, så det kan virkelig godt betale sig, at melde sig ind allerede i morgen.

Hvis man skal se helt anderledes på det, så sikrer man egen velvære med et gratis studentermedlemskab. Man sikrer, at man første dag efter at have modtaget ens afgangsbevis, står til at skulle modtage tæt på 14.000 kr. om måneden. Det er en pokkers masse grunde til at melde sig ind, for det er her de gratis penge begynder at tikke ind på kontoen. Som det er med ’normale’ a-kasser, så forudsætter det dog, at man har været medlem i mindst ét år, før man afslutter sin uddannelse.

Billig a-kasse og fagforening – få dagpenge nemt og hurtigt ←

Så næste gang man spotter a-kassernes udsendte, der vifter omkring sig med pjecer og slik og en god kop kaffe i kantinen, så få en god snak med dem. De kan vejlede en om de muligheder der er, og pege en hen til den a-kasse der er mest rigtig for ens fag.

En af a-kasser der har størst medlemstilfredshed er Magistrenes A-kasse, som anbefales vidt og bredt til folk på videregående uddannelser, og det er da også denne a-kasse der er mest fremtræden i studiemiljøerne. Også CA A-kasse er specielt rettet mod højtuddannede, så her kan man modtage specifik rådgivning om ens karriere og muligheder, på lige fod som i Magistrenes A-kasse.

Så tag det voksne skridt, måske allerede i morgen, og meld dig ind i en billig a-kasse, for det bliver da ikke billigere end gratis!