Billige lån med lav rente

Et billigt lån eller lån med lav rente, er som det jo hedder, nemlig billigt. Men hvordan skal man definere, hvad der er billigt, og hvordan kan man se, hvad der er billigt? Der kan stå på en hjemmeside, at et lån er billigt, eller nogen siger, at det er billigt, men det kan godt være, lånet måske er meget dyrere end andre lån – se markedets billigste lånemuligheder på nettet.

Det kan derfor være en fordel at vide, hvad man ønsker at bruge lånet til, da man måske kan finde et lån beregnet til netop det, man ønsker at købe og måske, er det billigere end et almindeligt forbrugslån. Det kan eksempelvis være, hvis du har planer om at bruge pengene fra lånet til at købe et nyt TV, så kan et lån fra Leasy nogle gange være billigere, sammenlignet med et lån du tager andre steder for at betale for dit nye tv, hvis du køber et TV hos dem.

Hvordan kan man se, om et lån er billigt?

Hvis du kun står med en låneaftale i hånden og ikke har kendskab til hvad andre lån koster, vil du ikke ud fra det kunne se om lånet er billigt. Selvfølgelig kan du godt se hvis renten er på 29% at det er højt, men når det er tal nede mellem 2 og 10%, hvad er så billigt?

Du skal derfor få tilbud fra flere forskellige steder, så du har noget at sammenligne med og hvis du som i eksemplet fra tidligere skal bruge til et nyt TV så få tilbud fra steder der sælger TV’er med finansierings muligheder også.

Når du står med papirerne fra flere steder vil du først se at de er sat op på forskellige måder, der er desværre ingen faste skabeloner der skal følges, du kan derfor med fordel lave din egen skabelon og indtaste tallene fra alle de steder du ønsker at låne fra, hvorefter du så kan se hvad der faktisk er billigst. For at gøre det nemmere for dig at benytte din låneskabelon, så få tilbud på samme beløber fra hvert sted, så det er samme lånebeløb der er taget udgangspunkt i.

Det første du skal se på er løbetiden og så gange med den månedlige ydelse, det er den nemmeste måde at se hvad du kommer til at betale tilbage. Næste du skal se på er oprettelsesgebyrer, de kan variere en hel del og derfor kan det godt være på gebyrer du spare mange penge.

Her kan du blandt andet få billige lån med lav rente

For at gøre det lidt nemmere for dig, er der nedenunder her nogle muligheder du bør overveje når du ansøger om et lån, det er lån fra store långivere med lave renter. Du slipper for selv at lede efter dem.

LånLet
Du kan optage et lån hos LånLet når du er fyldt 18 år og ikke er registeret i RKI

Vivus
Vivus kræver at du er 20 år, men giver første lån (op til 4.000 kroner gratis).

SeleneFinans:
Har samme betingelser som LånLet.