Det rykker i kroppen

Når man sidder her og kigger ud af vinduet, må jeg erkende, at det rykker i kroppen for at komme ud i det spirende forår. Efter en – sådan føles det i hvert fald – utrolig lang og mørk vinter, er det som om kroppen bare hungrer efter at komme ud i lyset. Og heldigvis skulle der også blive rig lejlighed til at komme ud i det gode vejr indenfor de kommende dage, for endelig skulle foråret være på vej, forlyder det i de seneste vejrudsigter.

Og det skal blive rart med noget godt vejr. For vi har mange udendørs projekter, som bare ligger og venter på at blive taget fat på. Det er alt fra rengøring af vores havemøbler til maling af hegn og terrasse. Og så har vi også en græsplæne, som trænger til en kærlig hånd efter den lange vinter. Hvis ikke mosset skal vinde kampen mos græsset, skal der vist en hjælpende hånd til. En lille trøst er det dog, at jeg kan se flere steder på nettet, at vi absolut ikke er de eneste, som kæmper med en mos-fyldt græsplæne. Det ligner faktisk noget, som kunne tangere en landeplage.

Og når man nu, som jeg, ikke selv er den store specialist udi gør-det-selv verdenen, så er det altså godt, at man har en side som husoghavesiden.dk, hvor man kan finde vejledninger og hente gode råd omkring en masse emner, som har med hus og have at gøre. Mange af rådene er så lette at følge, at jeg næsten føler, at jeg kunne sætte børnene til det. Hvis altså lige det var noget, som de gik op i.

Der skal være andet end arbejde

Nå, men for at det hele ikke skal gå op i arbejde, når nu vejret endelig er begyndt at arte sig, så er vi også ved at se på, hvilket forlystelsesparker vi har lyst til at give et besøg denne sommer. Lige nu sidder jeg og kigger lidt på denne her side, http://dejligfritid.dk/faarup-sommerland/, om Fårup Sommerland. Og det ser altså godt ud. Der tror jeg sagtens, at jeg kan lokke resten af familien med hen. Der er god mulighed for at få sig en rigtig hyggelig dag. Med masser af forlystelser og mulighed for at grille i det fri. Det er rart, at der er mulighed for, at man selv kan tage noget mad med, så man ikke er tvunget til at spise pommes frites og pølser hele dagen. Det kan man altså hurtigt blive træt af.

Men det skal nok være efter Grundlovsdag, at vi tager en tur i Fårup Sommerland. For der åbner den nye store forlystelse ”Orkanen”. Og den tror jeg ikke, at vi vil undvære, når vi nu skal af sted. At dømme ud fra beskrivelsen, bliver det noget af en oplevelse. En vild rutsjebane, hvor man først bliver ført op i syvende sals højde for derefter at blive sendt gennem et lille hul i jorden (under vand) med en svimlende høj hastighed. Det skal nok blive et hit. Vi er i hvert fald klar.