DND Denim – Hvad du ser er hvad du får

DND Denim er et tøjmærke for sig. Tøjmærket blev lanceret for første gang i 2003 i storbyen København, hvilket er yderst passende for DND Denim. Produkterne er designet med udgangspunkt i storbysmiljøet, og er gået hen og blevet et efterspurgt og meget anerkendt tøjmærke indenfor tredsættere. 

Design
999804_70589493DND Denim må sige at gøre sig unikke på specielt deres designs. Dette er du ikke et sekund i tvivl om, når du først har set, mærket og prøvet deres designs – og det er på den gode måde! DND Denims koncept er bygget op på, at deres designs skal være kantede; forstået på den måde, at designet skal være fremstillet i kvalitets råmaterialer, og dette skal kunne ses!

Den meget kontroversille måde DND Denim har valgt at designe deres produkter på, er helle ikke gået uset hen. Populariteten omkring deres kollektioner har virkelig sats sit spor indenfor modetøj. I store dele af verden er det derfor ikke unormalt at se trendsættere og stilikoner iført de nyeste designs fra DND Denim’s kollektioner – en tendens DND Denim værdsætter og arbejder for at bevare

DND Denim ser det derfor som deres vigtigste og fornemmeste opgave konstant at udvikle nye og innovative looks, som kan bane vejen for nye trends og samtidig udfordre grænser, der skal sikre at de unikke og personlige looks fortsat bibeholdes.

Pris og kvalitet
Når alt kommer til alt, så nytter det intet at det ydre skinner af guld, hvis det indre ikke er noget som helst værd. Dette er DND Denim udmærket klar over. Derfor er produkterne også produceret på en sådan måde, at designet ikke kommer til at stå alene – langt fra!

Kvaliteten på DND Denim produkterne er i top. Råvarerne er selektivt udvalgt og bearbejdet til at førsteklasses produkt for at tilfredsstille konsumenternes behov til det yderste. Dette gør dog ikke at DND Denim kun er forbeholdt de absolut rigeste. Prisen er fair, og i et sådan prisleje at de fleste kan være med!

Går du efter et fedt storbyslook, hvor kvaliteten af råmaterialerne fremstår i et fedt design, så har DND Denim meget at byde på. De giver dig muligheden for at sammensætte dit helt personlige look til dig, der gerne vil have smæk for skillingen.