DND – Modetøj til rigtige mænd

2003 blev året, hvor danskerne for første gang stiftede bekendtskab med modemærket DND. Siden da er det gået stærkt, og i dag har DND markeret sig som en solid producent af modetøj til mænd!

DND står for Denim Developement, og det er et yderst velvagt navn. til tøjmærket, der producerer modetøj til mænd. Denim-stoffet, der normalt blot benyttes til cowboybukser i stor stil, går nemlig igen hos DND på også andre typer af beklædningsgenstande. Vil du gerne føle dig som en ægte mand, og skal dette understøttes af det rå materiale denim, er DND lige et modemærke for dig!

DND betegner sig selv som værende en producent af casual urban clothing. Bor du i en af de danske storbyer som for eksempel Aarhus, København eller Odense, og vil du gerne signalere, at du er nede på jorden samtidigt med, at du alligevel forstår dig på modetøj til mænd, er DND et yderst velvagt modetøjsmærke til dig.
Og så gør det naturligvis heller ikke noget, at Denim Developement faktisk har hjemme i København, hvor skaberne af mærket oprindeligt kommer fra og stadigt bor i.

DND’s modeller er ofte rigtige mænd med skæg, og tøjet fra det danske mærke har da også en form for back to basics-feeling. Her er taget de ægte og rå materialer til det fedeste denim-tøj, der virker, og som de trofaste DND-bærere i både Danmark, Sverige, Norge og resten af verden elsker.

Du kommer til at betale et par hundrede kroner ekstra i forhold til billigt tøj fra discountbutikker, vælger du, at dine næste jeans, din denim-jakke og sågar din denim-cap skal komme fra DND eller Denim Developement. Men hvad det koster ekstra i anskaffelse, tjener sig hjem igen, da DND-tøjet er usædvanligt holdbart og slidstærkt, som denim-tøj ofte er det.

Vil du ikke ligne alle andre med T-shirts og baggypants? Prøv det ægte og mandlige tøj fra DND (Denim Developement) og se, hvor langt vi er kommet med dansk modetøj online til mænd!