En gåtur i byen

Hej alle så er jeg på banen igen, jeg har den sidste uge været lidt væk fra tingene på grund af, at der skete alt for meget i mit liv – jeg er måske ved at blive lidt stresset. Jeg er begyndt at se en ny fyr, det er en dreng fra parallelklassen som jeg har mødt til et par fester. Han er mega nice og går i det fedeste mærkevaretøj. Nå men, altså så har jeg også været ude og shoppe lidt og fandt ud af at det nok var smart at gå på slankekur for at kunne være i kjolen til nytårsaften.

Beslutningen om at tabe mig

Jeg har nu truffet den beslutning at det skal være slut med hjemmelavet is, med pølser og pomfritter og ikke mindst slut med Pepsi Max. Jeg skal have tabt 7½ kilo inden nytårsaften, så jeg kan komme ned på de magiske 60 kilo. Jeg er jo rimelig høj, så mon ikke 60 kilo er fint, thihi.

Jeg aner bare ikke hvilken kur jeg skal på, jeg vil jo gerne tabe mig hurtigt, men også stadig gerne med veninderne på cafe, det er jo en menneskeret at tage på cafe. Plus at hvis de andre finder ud af at jeg er på kur så gør de bare grin med mig. Men det til side, nu vil jeg tabe mig og det skal være hurtigt, nemt og smertefrit. Jeg gider ikke veje mine grøntsager eller tælle kalorier efter et lille papkort. Jeg tror jeg vil prøve en effektiv kur, og jeg har fundet en her, som er nem at følge.

Tagget , ,