En stor plan om forandring

Jeg har i dette forår lagt i kakkelovnen til at der skal ske noget. Jeg er en af de mange danskere der i mange år har været overvægtig og som nu har besluttet at der nu skal ske noget.

Jeg har lagt en plan og jeg har en målsætning om at have tabt 20 kilo inden det bliver 1. maj. Det er mit mål, det betyder også at det er et tilpas ambitiøst mål som nok skal kunne lade sig gøre. Min plan er at bruge Dukan slankekuren som den der skal bære mig mod målet og som skal realisere min målsætning.

Grunden til at jeg nu lægger denne plan frem i offentligheden er at jeg så bliver mere motiveret for at gøre en indsats for at det skal lykkedes. Nu hvor det er fremme for alle kan alle holde mig til regnskab for  hvad der kan ske med slankekuren.

Allerede fra starten af året står den på masser af proteiner for at kickstarte slankekuren og få et hurtigt vægttab, så man kan se hvad der skal holde en fast besluttet på at køre det til ende. Jeg har altid haft en forkærlighed for en god rød bøf, men jeg må sige at her efter 10 dage med rene proteiner, så glæder jeg mig til at komme i gang med at spise flere grøntsager. Tror aldrig at jeg har glædet mig til at at spise grøntsager som jeg glæder mig nu – rene proteiner i 10 dage kan tage lysten fra selv den ivrigste kødelsker.