Få mere plads i bryggerset

Leder du efter en måde at kunne opbevare alle de sæsonbetonede ting, alle rengøringsmidlerne og måske endda en fryser, så er det ude i bryggerset du skal finde pladsen. Højskabe til bryggers kan nemlig fås meget billigt og nemt og i en masse forskellige modeller. Høje skabe er en rigtig god måde at gemme alle disse ting væk som ikke skal ligge fremme til skue hele tiden, og uanset om du har et lille eller stort bryggers er det nemt at få et der passer til dit.

Om du vil gå efter et flot design eller ej her kommer helt op til dig selv, for vil du have et bestemt flot design kan det godt komme til at koste en del mere. Samtidig så skal du tænke på at dit bryggers for det meste er et rum kun dig og dine bofæller kommer ud i og ikke gæster.

Heldigvis findes der stadig flotte designs til billige priser og som du nok har gættet er IKEA er fantastisk sted at gå på udkig. Her kan du finde højskabe til bryggers til under 1.000 kroner i mange modeller. En af de flotte og praktiske er modellen Faktum til 655 kroner for den billigste udgave. Der er forstærkede hylder så du kan have en fryser stående derinde og så kan der købes ekstra hylder alt efter hvad du gerne vil gemme væk derinde.

Vil du gerne have et gennemført design i hele huset og dermed også et bryggers der stråler kan du kigge på nytskab.dk, som har mange designer skabe til noget højere priser. Kvaliteten er helt i top og der er mange modeller, så det er bare med at tage en kop kaffe og så finde noget der passer til dig.

Hjemme hos mig

Grunden til at jeg har skrevet dette lille indlæg er, at jeg for knap 3 uger siden selv valgte at installere skabe fra gulv til loft i mit bryggers. Hvis man ikke har prøvet det, så kan det være svært at forestille sig hvor meget ekstra plads det kan give, men det er helt utroligt. Før skabene kom op var der proppet til bristepunktet og der var endda ting der måtte ligge på gulvet eller være i andre rum, men nu kan det hele være pænt i skabene og der er endda plads tilovers til nye ting der skal derind.

Investeringen blev i alt et par tusind kroner, men med det ekstra plads det har givet, så har det været det hele værd og jeg er bare ked af, at jeg ikke gjorde det noget før.

Tagget , ,