Få det nu gjort

Jeg er temmelig sur på min kæreste. Det er første gang, at det sker. Vi har ikke været oppe og skændes. Vi holder af hinanden. Jeg har bare opdaget noget, som jeg slet ikke var klar over. Det er lidt pudsigt, hvordan man opdager ting og sager om hinanden, efter at man er flyttet sammen. Vi er flyttet sammen for en måned siden. Og jeg har opdaget, at min kæreste er meget glemsom. Det har jeg slet ikke været opmærksom på. Og det er grunden til, at jeg er sur på ham. Jeg bliver sur på ham, fordi, når jeg sender ham en besked om at købe et eller andet i supermarkedet, og han så glemmer, det, så bliver jeg nødt til at styrte afsted. Jeg ved ikke, om han bare glemmer det, eller slet ikke åbner den der app, vi har, som viser, hvad vi skal købe ind.

Tager for lang tid

Jeg er også sur på ham, fordi han har endnu ikke taget sig sammen til at bruge nogle minutter på at finde en låsesmed på Frederiksberg, som kan komme og sætte nye låse i lejligheden, vi har lejet. Det er ellers noget, vi er ret enige om, skal gøres. Helst i dag. Og han påtog sig opgaven med at finde låsesmeden og tale med ham løsninger. Jeg påtog mig så opgaven med at sørge for at være hjemme, når låsesmeden kommer for at skifte låsene her. Men der ikke sket noget endnu. Og er der noget, jeg ikke kan lide, så er det uvished. Jeg vil virkeligt gerne vide, hvornår jeg skal tage fri fra mit job. I morgen? Om en uge? Om et halvt år?

Der er jo låsesmede nok

Jeg tænker, at jeg vil minde min kæreste om det i aften. Eventuelt vil jeg stille en laptop foran ham, imens jeg laver middagen, og beordre ham til at finde den låsesmed her på Frederiksberg. Beordre ham til at ringe låsesmeden op og lave en aftale, så jeg ved, hvornår vi får nye låse. Måske er jeg lidt hård? Måske er jeg utålmodig? Er det nogle træk, som min kæreste ikke har været opmærksom på hos mig? Sikkert. Men han må altså lige finde sig i det. Jeg kan ikke bo her, og ikke vide, hvornår vi kan få skiftet låsene. Jeg kan leve med at måtte rende i supermarkedet, fordi han glemmer at købe mælk eller grøntsager.

Er det bare en periode, vi skal igennem? Det er jo nyt for os begge to at bo sammen med en anden. Vi er vant til at bo alene. Hver for sig. Vi kender ikke til det at have et fælles projekt. Måske skal jeg tilgive ham, holde op med at være sur på ham. Og så selv finde en låsesmed på Frederiksberg, som kan komme hurtigt? Jeg ved, at Den Cyklende Låsesmed er hurtig: https://www.dencyklendelaasesmed.dk/omrader/lasesmed-frederiksberg/

Det bliver nok det, jeg vil gøre. Jeg vil jo ikke være hende den sure kæreste, man ikke gider at bo sammen med. Men arh, kunne han ikke lige tage sig sammen? Jeg hader det, når jeg ikke ved, hvad der skal ske.