Find din indre vildmand frem med modetøj fra DND

Mærket DND startede med at lave kollektioner i 2003. DND konstituerede sig hurtigt som et brand der ville have vildmanden tilbage på modescenen.

Råt, maskulint og stadig modrigtigt.

Kollektioner fra DND henvender sig til den afslappede trendy mand, der hviler i sig selv. Baggy jeans og klassiske skovmands skjorter på en ny unik måde muliggør en moderigtig sammensætning indenfor DNDs’ kollektioner. Det er ikke svigermors yngling der klæder sig i dette mærke, men derimod moderigtige mand der har brug for at finde sin indre vildmand frem igen.

Den bedste kvalitet

1141646_89658190Kvalitet er en af de vigtigste ting når man køber  modetøj. Der er ingen der vil købe tøj, hvor kvaliteten er i bund. De materialer som DND benytter er helt i top. De benytter bl.a. fed strik, bomuld, kompakt uld, skind og ikke mindst lækkert denim, til deres kollektionerne. Denim er kendetegnet for at være det mest slidstærke bomuldsstof der findes i verden. Kvalitetsmæssigt går man i hvert fald ikke galt i byen ved at købe DMD’s kollektioner

Maskuline afslappede farver

Enhver mand vil gerne være casual og samtidig være med på moden. Alle DNDs’ medarbejdere arbejder hårdt på at opnå dette mål. Farverne som DND i deres tøj benytter er simple og stilrene. Designet er minded mod, hvad alle mænd ønsker, nemlig en rå afslappet attitude, der signalere selvtillid op til skyerne. Dette lyder til ikke at kunne købes for penge, det er dog ikke tilfældet. Markedet for modetøj til mænd har ændret sig de senere år, især efter nethandlen har gjort sit indtog. Modetøj til mænd kan nu købes billigt online. Det er ikke længere nødvendigt at tage ned i butikker for at være med på moden med mærker som DND tøj. Så spring ud i det og luk din indre vildmand ud!

Tagget