Hvor finder jeg den bedste hosting?

Når man skal hoste sin hjemmeside er der mange ting at kigge på. En af de første ting man kigger på er at man skal have noget som er billigt. Billig hosting findes der meget af, mange gange går pris og kvalitet dog hånd i hånd og man skal ikke altid hoppe på det billigste.

Når man skal have et webhotel til sin hjemmeside, skal man kigge på sit behov. Er det en forretningskritisk hjemmeside man skal hoste, eller er det en blog, hvor man skriver om løst og fast. Det er vigtigt at man gør op med sig selv hvad det er man har og hvor meget man er villig til at acceptere fra en hosting leverandør.

Med billig hosting giver man mange gange køb på servicen. Det er helt fint, hvis ikke man har behov for den service. Hvis man selv ved, hvad man laver, så er det ingen behov for at man har adgang til service.

Man skal også kigge lidt på hvad det er for noget man leder efter webhotel til – altså rent teknisk. Man kan kigge sig om efter et PHP webhotel, hvis man vil have noget til sin WordPress blog. Eller man kan kigge efter noget mere professionelt hosting til hvis man vil have hostet sin virksomhedsside i Umbraco.

Priserne varierer også meget, de billigste koster fra 5 DKK pr. måned op til et par hundrede pr. måned. Det giver ikke altid mening at snakke om at det er dyrt eller billigt – der er forskelligt med i pakkerne, det er mange gange service det drejer sig om. Det er derfor prisen nogle gange løber lidt opad, se her.

Tagget ,