Første lån gratis

For nogle år tilbage var det meget populært at give sine nye kunder deres aller første lån gratis, uden renter og gebyrer. I dag , efter finanskrisen er det dog ikke ret mange som tilbyder dette og det kan derfor være vanskeligt at finde nogen som gør.

En af de selskaber hvor man kan låne gratis som førstegangekunde, er selskabet Vivus. Vivus er nok det selskab som flest har frisk hukommelse om at der kan man låne ”gratis”, da de har haft rigtig mange TV reklamer hvor de netop har fortalt at man kan låne gratis som ny kunde.

Lån penge gratis uden renter og gebyrer her ← Gratis kredit i 30 dage

Men der er andre muligheder, firmaet TrustBuddy tilbyder det samme, dog er deres lån ikke helt så attraktive som et lån fra Vivus, hvis man ser på løbetiden, hvilket du kan se i sammen ligningen nedenunder.

  • Trustbuddy:
  • Maksimum lånebeløb med gratis lån: 5.000 kroner. Løbetid: 14 dage
    Renter, gebyrer m.m.: 0,00 kroner.
  • Vivus:
  • Maksimum lånebeløb med gratis lån: 4.000 kroner. Løbetid: 30 dage
    Renter, gebyrer m.m.: 0,00 kroner.

Hvis man hellere vil låne lidt mindre, men have længere tid til at betale tilbage i, så vil et lån fra Vivus være oplagte valg for en, men kan man betale tilbage indenfor 14 dage og så få lidt flere penge, vil et lån fra TrustBuddy være et godt valg for en, det hele afhænger af ens behov og mulighed for tilbagebetaling.

TrustBuddy har en stor fordel hvis man ofte ar behov for små lån, men ikke vil betale store renter og gebyrer. Hos dem kan man nemlig låne gratis de første 14 dage, hver gang, så det gælder ikke kun for nye kunder. Det betyder at hvis man betaler tilbage indenfor 14 dage , er lånet gratis.

Første lån gratis, koster de næste så kassen?

Man skulle tro at når der tilbydes gratis lån, så er de lån som ikke er gratis også meget dyrere end hos andre steder, men det kan man heldigvis ikke sige er tilfældes hos hverken Vivus eller

De koster mere end lån hvor man har længere betalings periode og hvis man gangede op til samme periode, men beløbet man betaler er mindre, hvilket man efter eksemplet vil kunne se et cirka tal på hvor meget forskel der er.

Deres priser er ret tæt på hinanden, hvis man sammenligner med lån der løber sig over længere tid (eksempelvis 12 måneder) , så er de selvfølgelig dyrere end disse. Et lån med 12 måneders løbetid hos et andet selskab koster eksempelvis kun 1.500,00 kroner at låne, over en 12 måneder periode. Det giver en forskel på cirka 500,00 kroner i renter og gebyrer ved at vælge et lån med længere løbetid, men man har også lang tid til at tilbagebetale i.

Så de små hurtige lån er dyre, men gode når man ikke vil binde sig i månedsvis for at få et lille beløb. Hvad netop du skal vælge er op til dig selv, det vigtige og bedste råd du kan få er dette: Lån kun det du har råd til, og få gode råd om at låne penge lige her. Se mere på Smart-Lån.dk eller Billige-kviklån.dk