Garderoben kan sagtens bestå af meget lidt

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at mange kvinder går væsentligt mere op i deres garderobe end mænd. Og kvinder har et helt andet forhold til dét at shoppe. De kan sagtens holde ud at vandre rundt i butikker dagen lang; og de elsker at læse en masse forskellige blogs igennem hver dag, for at finde det sidste nye skrig.

Men sådan er vi mænd ikke – og selvom vi godt kan lide at se smarte ud, så er det alt for meget arbejde at være på vagt overfor nyt modetøj hele tiden. Jeg har derfor med tiden fået udvikling en fornuftig tilgang til min garderobe, således at jeg altid ser smart og velklædt ud; men uden at skulle gå forfærdeligt meget op i hvor og hvornår jeg skal købe nyt modetøj.

Hav et fast udvalg af basistøj

Min hemmelige slagplan består i, at jeg altid har mig et moderne udvalg af dét, jeg kalder for basistøj. Med basistøj mener jeg tøjstykker, som du bruger dagligt – og som aldrig går af mode. I det følgende kan du se mine eksempler på basistøj, der udgør størstedelen af mit klædeskab.

Denim jeans
Du har prioriteret helt forkert, såfremt du ikke allerede ejer mindst ét par denim jeans. Det bør nemlig være en fast del af alle modemænds garderobe; og min er ingen undtagelse. Jeg har ikke mere end tre forskellige par; men de er til gengæld i hver deres farve.

Det giver mig rig mulighed for at variere mine jeans i forhold til hvad jeg ellers har på; og det gør at du altid ser smart og moderne ud.

Ensfarvede t-shirts
En anden fast del af mit klædeskab, er mine elskede t-shirts. Her varierer det lidt mere i forhold til udvalget af denim jeans – og du kan tillade dig at være lidt mere frisk. Jeg holder mig dog næsten altid til hvide eller sorte t-shirts med print, da meget kulørte overdele er svære at passe til resten af tøjet.

Afslappede skjorter
En sidste ting, som jeg føler alle mænd bør have i deres garderobe – er et stort udvalg af skjorter. Eller stort er måske det forkerte ord at bruge; men et varieret udvalg i så fald.

Jeg har en tre-fire forskellige skjorter hængende i skabet, og det er nok til at kunne virke formel, når det er påkrævet – eller mere afslappet til hverdag. Jeg elsker at have skjorte på, for når du finder den helt rigtige model til din kropstype, så føltes det som at gå rundt i nattøj dagen land.

Har du et fornuftigt udvalg af denim jeans, skjorter og t-shirts, så er du allerede godt på vej til at kunne variere din stil hver dag. Endvidere skal du aldrig spekulere på, hvad du mon skal have på i skole – for det er allerede planlangt for dig.