Hold styr på e cigaretter med en holder

Os der damper kender det udmærket. Vi skal lige fylde vores e cigaret med e-juice og så vælter den med det resultat, at der er e-juice udover det hele, se her: https://novaindex.com/dk/e-cigaret-butikker. Det har jeg prøvet alt for mange gange og derfor besluttede jeg mig for og finde en løsning på problemet.

Inden jeg selv gik i gang med og producere en holder, spurgte jeg lige rundt i mit netværk om der var nogen der kendte til en holder, til en e cigaret. Jeg fandt ud af, at der fandtes flere af slagsene.

Der var både sugekopper til, at holde en enkel e cigaret og store displays der kunne holde flere ad gangen. Den jeg blev forelsket i var en cylinder der kunne holde 3 e cigaretter, som du kan se på billedet herunder.

Jeg bestilte en e cigaret holder hos Novaindex.com, og fik den leveret gratis til min adresse dagen efter jeg bestilte. Den kostede 69,95,- hvilket er ganske billigt taget i betragting, af at jeg fik den med fri fragt.

Brugen af e cigaret holderen

En ting er, at jeg kan bruge den til og sætte min e cigaret i, når den skal påfyldes, men nu har jeg faktisk også styr på mine e cigaretter. Før lå de nemlig bare og flød over det hele.

Nej absolut ikke, det er en af de bedste køb jeg har gjort til min e cigaret, hvis jeg skulle gøre det om, havde jeg måske købt 2 mere. En e cigaret holder til fruen, en til mig selv og en til de clearomizere vi ikke bruger.

Det var lige et lille indkøbs råd fra mig, skulle du have nogle grejer du gerne vil anbefale til min e cigaret, så skriv det endelig her i kommentaren. For man må jo ikke gå ned på grejer.