Diverse babyudstyr

Der findes et hav af babyalarmer på markedet, men hvilken skal man vælge og hvilken passer til dit behov? Der findes rigtig mange gode og men desværre lige så mange knap så gode babyalarmer på markedet. Hvis man ønsker en babyalarm, som skal kunne bruges en del uden for hjemmet, er det meget vigtigt at sikre sig, at babyalarmer har genopladelige batterier.

Der er ikke længere så mange babyalarmer uden genopladelige batterier, men der er stadig nogle på markedet. Philips babyalarmer med dect bl.a. har ikke sådanne batterier, hvilket gør dem uegnede til at tage med sig på tur. Men de er derimod utrolig pålidelige og gode som stationære babyalarmer i hjemmet, hvor de konstant kan stå i stikkontakten.

Babyalarmer som er gode at have med sig uden for hjemmet er babyalarmer som NeoNate og Super Nova som man af og til kan finde på tilbud og udsalg og som har bedst i test. Politiken har skrevet et godt indlæg omkring babyalarmer: politiken.dk. Babytorvet.dk forhandler alle ovenstående babyalarmer og de kører som regel altid med gode tilbud.

Noget andet uundværligt babyudstyr er en Voksi også kendt under navnet Voksi kørepose, vid mere. En original Voksi er uundværlig når den lille skal puttes uden for i barnevognen og der er en lille smule køligt.

En Voksi er lavet af det fineste uld som holder barnet dejligt tempereret, når der er køligt udenfor. Køber man sin voksipose sammen med en Voksi bæreplade, er der somregel lidt at spare – også her kører babytorvet.dk med gode tilbud. Er du interesseret i at vide mere om den populære voksipose, se her.

Når vi snakker babyudstyr kommer man da heller ikke uden om pusletasker, særligt en Gaia og Ko pusletaske. Gaia og Ko har deres helt eget særprægede unikke design på deres pusletasker, som gør dem til mødrenes foretrukne. En Gaia og Ko pusletaske er lavet i bedste kvalitet og kan rumme alt det nødvendige babyudstyr, som man måtte få brug for, når man er på tur.

En sidste ting er en rejseseng eller en weekendseng som de også kaldes. En rejseseng er en rigtig god ting når man skal overnatte hos familie og venner og pladsen er trang i mors og fars lånte seng. En rejseseng fylder kun minimalt og er let at slå ud og slå sammen efter endt brug.

Al det ovennævnte babyudstyr kan købes hos Voksipose.dk, som vel nok har markedets største udvalg af babyudstyr fra alle de kendte mærker. Er man mere til økologisk babyudstyr, kan det anbefales at kigge på okoshoppen.dk, som ligeledes er en rigtig hyggelig side med diverse økologisk udstyr til mor og barn.