Hvor hurtigt bredbånd skal jeg bruge?

Hvor hurtigt bredbånd skal jeg bruge for at spille World of Warcraft? Spørgsmålet bliver stillet langt mere end man umiddelbart skulle tro. World of Warcraft er et meget populært MMORPG, mass multiplayer role playing game, som spilles af millioner af mennesker hver dag.

I virkeligheden er der op til flere svar på det spørgsmål, da der er flere indstillinger som man kan spille på, og aktiviteten i de forskellige byer kan også sætte internettet på en prøve. Men for at starte helt fra bunden, så er det vigtigt at sørge for, at man har en hurtig forbindelse til at starte med for at spille online spil generelt.

Man skal ikke lade sig nøjes med en langsom forbindelse og en dårlig spiloplevelse bare fordi, man tror, at det som man har lige rækker. Det er den værste fejl, som man kan begå, når det handler om online gaming. Men det er langt fra det eneste spørgsmål indenfor denne kategori, da flere også spørger: Hvor hurtigt bredbånd skal jeg bruge for at kunne spille World of Warcraft uden at sluge hele internettet, så andre ikke kan bruge det?

Problemet som mange, der har spillet World of Warcraft har oplevet gennem tiderne er, at det kan genere alle de andre, hvis man sidder og bruger hele båndbredden på sit spil. Det er noget der kan skabe krigstilstande i et hjem, hvis man har brødre eller søskende, som føler sig forurettet. Det nytter ikke noget at sidde med en 4 mbit forbindelse, da ingen i husstanden nogensinde vil komme frem til det, som de ønsker under disse forhold.

Alle dage vil en hurtig forbindelse som f.eks. 20 Mbit være velegnet, hvis man har intentioner at spille meget, i god kvalitet og uden man generer de andre brugere på netværket. Det vil altid være fordelagtigt at have en større hastighed end man egentlig har brug for, da dette kan gøre op for nye interesser, som kan komme frem. Selvom det lyder af meget, kan 20 Mbit bredbånd findes hos mange forhandlere til en meget rimelig pris.

Bred-baand.dk tilbyder en glimrende oversigt over markedet, hvor man kan gøre sig klog på, hvor meget man kan få for sine budgetterede kroner, og det er tit mere end man tror. Derfor kan man nemt gå ud og gøre oplevelsen både for én selv i World of Warcraft, men samtidigt også for eventuelle bofæller, der bruger samme netværk. For løsningen ligger ofte i at opgradere det man har i stedet for at blive ved med, at skubben ting ind i en ramme, hvor der alligevel ikke er plads.