Hvorfor et webbureau

Har dit firma en god hjemmeside eller en webshop? Kan I se, at I har mange besøgende, der også klikker på de forskellige links, og bliver de mange besøg til reelle salg i jeres fysiske butik, jeres webshop eller af jeres ydelser? Eller har I – hånden på hjertet – en hjemmeside, som du selv lavede for 10 år siden, da du startede firmaet, hvor reklame på internettet endnu ikke var så vigtig en del af jeres markedsføring som i dag?

Så er tiden kommet til at undersøge mulighederne for, hvad et webbureau kan gøre for dig. Et webbureau er en samarbejdspartner, der kan tilbyde en totalløsning for dig. Du får ikke bare den del, som dine potentielle kunder ser, altså den flotte hjemmeside med de smarte og brugervenlige løsninger, du får også et system, du selv kan vedligeholde og optimere uden at skulle være en udlært designer. Når du bruger et webbureau frem for én designer, er jeres samarbejde også langt mindre sårbart. Et bureau med flere ansatte har mulighed for at indsætte en ny medarbejder, hvis den første bliver syg, og kreativiteten kan flyde mere frit, fordi de kan sparre med hinanden, og du får på den måde langt større valgfrihed.

Design og ønsker

Design er en smagssag, og din side skal se ud netop, som du ønsker den. Derfor er det vigtigt, at du kigger dit webbureaus referencer igennem for at se, hvordan deres stil er. Hos et godt webbureau vil du se en meget stor diversitet i de hjemmesider, de har designet, fordi det netop kendetegner talent at kunne sætte sig i mange forskellige typer af kunders sted.

Webhosting: Bedste webhotel – billig domænenavn: se prissammenligning

Tag også en snak med bureauet om, hvilken platform eller platforme de bruger, især hvis du har tænkt dig, at du og dine medarbejdere selv skal kunne rette i teksten eller lægge billeder ind selv senere uden at skulle betale en dyr timepris for, at en medarbejder på bureauet gør det. Vælg gerne nogen, der bruger et brugervenligt CMS-system, som er let at gå til, også selvom man ikke har store web-designer evner. Du og dit firma skal trods alt gerne bruge jeres tid på at udføre jeres håndværk eller sælge jeres produkt og ikke spilde den på problemer med hjemmesideprogrammering.