Kaffeautomat på jobbet

Hvem kan undvære kaffe på jobbet? Jeg kan i hvert fald ikke. Jeg er en sand kaffeelsker, og nyder gerne flere kopper kaffe i løbet af arbejdsdagen. På min arbejdsplads er vi så priviligeret at have en kaffeautomat, som medarbejderne frit kan benytte i løbet af dagen. Denne kaffeautomat bliver flittigt brugt, og den er i mine øjne en rigtig god investering, da den altid leverer frisk, varm og velsmagende kaffe. Førhen skulle medarbejderne selv stå for kaffebrygningen, hvilket ofte resulterede i at kaffen ikke blev lavet, eller at den smule kaffe som blev lavet – meget hurtigt blev drukket. Dette resulterede ret i, at man ofte måtte gå forgæves op til kaffemaskinen. Dette ”problem” er vi nu ude over efter, at vi har fået denne fantastiske kaffeautomat, som bare er helt formidabel. Den laver flere forskellige former for kaffe; Espresso, cappuccino, cafe latte m.fl. Sidstnævnte er min personlige favorit.

Ikke blot enkelte kopper kaffe brygger kaffeautomaten, men den kan også lave hele kander ad gangen, hvilket er nemt og praktisk i forbindelse med møder, kurser osv. Kaffen er i særdeleshed blevet rost af kunder og kursister – hvilket i min optik er rigtig positivt.

Derhjemme har jeg opgraderet min gamle kaffemaskine til en automatisk kaffemaskine, som brygger fantastisk kaffe, der har den rette temperatur og som smager himmelsk. Jeg må nok indrømme at den gode og velduftende kaffe, som jeg indtager på jobbet er svær at undvære derhjemme, så derfor har jeg for nylig gjort mig denne investering, som jeg bestemt ikke har fortrudt.