Kreditkort er uundværligt

Sommeren nærmere sig, og når du skal på ferie eller en forretningsrejse til udlandet, er det altid en god idé at medbringe to forskellige kreditkort. Som et fornuftigt supplement til fx dit Visa/ Dankort vil vi anbefale et kreditkort.

Et Kreditkort kan bruges stort set overalt, og samtidig er der til kortet knyttet både afbestillingsforsikring og rejseforsikring, der dækker, hvis din bagage eller dit fly bliver forsinket samt dækning ved sygdom eller pådragelse af ansvar. Derudover giver kortet dig op til 40 dages rentefri kredit.

Gratis kreditkort fra VISA – et godt alternativ til et lån og uden renter

Et Kreditkort giver mulighed for at betale i mere end 24 mio. forretninger, hoteller, restauranter eller benzinstationer. Derudover kan du betale med det på Internettet, og i de største byer kan du betale parkeringsafgiften med en mobiltelefon og et Kreditkort i hånden.

Hvis du fx under en længere ferie har brug for at hæve ofte og evt. også større beløb, kan det især anbefales at have to kort med, da det giver større fleksibilitet, forbrugsgrænserne for hævninger øges, og endelig giver det da også en vis sikkerhed, hvis uheldet er ude, og det ene kort eventuelt mistes eller bliver ødelagt. Der findes tre typer Kreditkort – Standard, Guld og Platinum. Platinum Og nu er det så, at historien gentager sig:

Banken vil, så snart de rigtige medarbejdere og de rigtige lokaler er fundet, igen være synlig i København. Vi har i dag 1.000 aktionærer og 1.500 aktive kunder i Storkøbenhavn, der betjenes via Direkte, og vi er sikre på, at vi med stor loyalitet og opbakning herfra vil kunne etablere en afdeling i København.

Kreditkort lån: Få bedste VISA kort med kredit gratis ☞ ansøg 24/7

I første omgang som et rådgivningskontor, der vil kunne tilføre kunderne den nærhed, dialog og gensidig tillid, som Banken er kendt for. Hvor vi skal bo, og hvor mange vi skal være, vil vi lade tiden vise, men vores primære målgruppe er i første omgang privatkunder med et udvidet rådgivningsbehov i form af formuerådgivning, en tilpasset form for Private Banking, men uden at vi vil stille krav om, at kunden er mangemillionær.

Banken åbner i København Vi får også af vores nuværende privatog erhvervskunder og rådgivere at vide, at Banken på en række områder vil kunne gøre en forskel, og at der er behov for en bank som Banken med nogle af landets bedste vilkår. Vi glæder os rigtigt meget til at komme til København og er allerede i forhandlinger om domicil og med nye medarbejdere, men selvom tingene endnu ikke er fysisk tilstede, er vi parate til, via Direkte, at tage fat på alle opgaver.

Vi er ikke længere væk end telefonen eller mailen. Jo sandelig, historien gentager sig, men denne gang er vi kommet for at blive. kortet er ”topmodellen”, og kortet indeholder derfor de bedste forsikringsdækninger og tillægsydelser, men også både Standard- og Guldkortet har gode dækninger. Kortet fås både til privat- og til erhvervskunder.

Det vigtigste er, at du vælger det kort, som netop opfylder dine behov til et betalingskort, så du sikrer dig at komme let igennem betalingerne på din næste ferie- eller forretningsrejse: lån. Du er velkommen til at kontakte din kunderådgiver og høre nærmere om specifikationerne for de 3 typer Kreditkort