Luksus lingeri og ren hud

Gud hvor er det dog en fornøjelse at kunne gå på date igen med ren hud og frækt luksus lingeri. Indtil for nyligt var jeg plaget af svær akne, så mit ansigt var dækket med bumser og hudorme. Min hud var så uren, at det gik udover mit selvværd, og derfor har jeg ikke været i snart 5 år.

Nu er det så endeligt slut, efter jeg fik en god kur mod bumser. Behandlingen mod akne og uren hud bestod i at holde huden ren og fugtig. Jeg vaskede derfor mit ansigt morgen og aften med en mild sæbe, hvorefter jeg smurte mig med Argan Olie for at holde huden fugtig. Derudover drak jeg rigeligt med vand og løb en tur hver eneste dag.

Allerede efter få måneder kunne jeg se en væsentlig forskel, da min hud blev renere og flottere og meget mere blød og lækker. De sidste af bumserne, som ikke helt ville gå væk, smurte jeg med Basion Gel. Basiron Gel indeholder et stof ved navn Benzoylperoxid, som åbner porerne i huden og dræber bakterierne. Nu er mit ansigt fri for akne, så jeg slipper for at tage medicin eller piller mod bumserne, så det er super skønt.

På date med luksus lingeri

For at fejre min skønne rene hud og mit genvundne selvværd har jeg valgt at gå på date med en fyr, der hedder Torben. Jeg kender Torben fra folkeskolen, hvor vi også var kærester en kort overgang, men vi var alt for unge og slet ikke parate til noget seriøst dengang.

Nu føler jeg så til gengæld, at jeg er klar på noget fast, og det tror jeg også, at Torben er. Jeg har i hvert fald været ude og investere i noget lækkert luksus lingeri, som består af en super flot BH med matchende trusser. Jeg havde først valgt et par frække g-strenge dertil, men det var vist lige vovet og pikant nok, syntes jeg.

På fredag er dagen, hvor Torben og jeg skal på date, så der er kun 3 dage til. For en sikkerheds skyld har jeg allieret mig med min veninde Pia, som skal stå standby, hvis nu daten bliver alt for akavet, hvilket jeg dog ikke tror/håber.

Luksuslingeri.dk

Nå, men nu vil jeg lige prøve mit nyindkøbte frækt og sexet lingeri én gang til, for at være sikker på at BH’en og trusserne nu sidder så godt, som jeg mindes. Hvis ikke kan jeg jo altid smutte forbi min yndlings online lingeributik, som er LUKSUSLINGERI.DK.

Hos LUKSUSLINGERI.DK kan man købe alle de kendte mærker inden for lingeri og badetøj. De forhandler alt lige fra Triumph, Sloggi, Prima Donna, Freya, Femilet, Elomi, Fantasie, Calvin Klein, Trofé osv. Så er man på jagt efter trusser, BH’er, badetøj, strømper og lignende så kig forbi denne online lingeributik.