Nogle gange træffer man den forkerte beslutning

Kender i ikke det, nogle gange tænker man rigtig meget over ting, således man ikke træffer den forkerte beslutning. Selvom man laver forskellige overvejelser slipper man nogle gange ikke for at træffe dårlige beslutninger.

Mit eksempel på dette er fra sidste efterår hvor vi fik en lille ny baby. Lille Emil skal naturligvis have et køretøj og vi tænker meget over både hvilket køretøj babyen skal have, samt hvilken model det skal være. Når det kommer til en babys første køretøj er der ikke så meget at vælge imellem, det er enten en barneogn eller en kombivogn.

Vi tænkte at det smarteste nok ville være at købe en kombivogn, da man så har to-i-en og således sparer en klapvogn, da kombivognen omdannes nemt til en klapvogn.

Men der tog jeg fejl, vores lille Emil blev meget hurtigt for lang til at sove i kombivognen, og vi måtte så investere 700 kroner i en kørepose, således lille Emil kan sove udenfor i kombivognen uden at fryse. I bagklogskabens klare lys burde vi nok have købt en barnevogn i stedet for en kombivogn. Men som man siger – af skade bliver man klog, men sjælden rig.

Tagget , , ,