Nyt hus – nyt liv

Som sædvanligt var jeg idag tidlig oppe, jeg kan simpelthen ikke sove for tiden, det er som om jeg ikke hviler når jeg sover, eller som om jeg ikke er træt. Jeg tror nu ikke det er det sidste for vi har lige købt vores drømmehus og er i gang med at renovere badeværelset. Det er en stor udfordring men jeg er sikker på at det bliver rigtig godt.

Vi har fået lavet en tegning af en af vores gode venner som har lavet mange badeværelser for folk, han arbejder i en bad-butik og har et meget avanceret program til at tegne sådanne ting for kunder. Man kan placere alle møbler i rummet og så få lavet en fin tegning af det, helt fra badevægten til brusekabinen kan sættes ind – det er helt fantastisk og et godt værktøj undervejs i ombygningen.

Med dette nye hus begynder også starten på vores nye liv, vi har begge sat os for at vi ikke længere vil være overvægtige, og at vi nu skal til at tabe os for også at det skal blive nemmere at blive gravid og så få noget mere liv i vores hus end bare os to der går rundt og pusler.

Vi fandt en gratis kostplan på www.effektivkur og er nu i fuld sving med at spise efter den, normalt vil man tro at når man er på slankekur at der ikke er energi i kroppen til at arbejde, da man på enhver slankekur spiser mindre for at tabe sig. Faktisk har vi oplevet det modsatte, at vi nu har mere energi og er i bedre humør. Det kan varmt anbefales at bruge denne slankekur

Tagget , ,