Passiv indkomst – vejen til et rigt liv

Intet godt er godt nyt – som man plejer at sige. Men i dette tilfælde er jeg ikke enig. Jeg har noget nyt at fortælle, for jeg har nemlig lært noget nyt. Ja! Tænker du, det var da også på tide, men jeg synes faktisk det er lang tid siden jeg sidste fik sådan en aha oplevelse som jeg havde forleden. Det jeg snakker om er naturligvis passiv indkomst. Passiv indkomst er kendetegnet ved at man ikke laver noget og så kommer pengene væltende ind på kontoen. Det kan sagtens lade sig gøre, jeg har fundet ud af hvordan…

For nyligt læste jeg nemlig en bog af en amerikaner, der hedder Tim Ferris. Bogen hedder “4 hour work week” og handler om at tjene penge hjemmefra. Det han gør er rigtig smart han har en komplet opskrift på hvordan man kan lave adskille tusinde kroner om måneden i passiv indkomst og kan leve i sus og dus ved at arbejde smartere. Det er en bog, der er værd at anbefale og den skal læses, man er ikke den samme igen når man har læst den igennem.

Det er sjovt med rigdom, forskellige mennesker ser forskelligt på det. For nogle er rigdom at have bunker af penge, for andre er det at kunne gøre hvad man vil. Hvad hjælper det at have millioner på bankbogen, hvis ikke man har tiden til at være sammen med dem man elsker og bruge de penge man har sparet sammen. Rigdom handler om at have frihed til at lave hvad man vil, hvornår man vil og men hvem man vil. Det er det man skal lave penge til, og der skal mindre penge til end man lige går og tror. Læs selv bogen og træf dine egne beslutning om det er den vej der er noget værd for dig at gå.

Tagget , ,