Sådan laver man sin egen hjemmeside

Står du og mangler en hjemmeside til din virksomhed eller blot som hobby, men synes du det er svært at komme i gang med det. Der er hjælp at hente og det er ganske gratis.

Mange mennesker ser det som en stor opgave at lave sig en ny hjemmeside og begynde at udgive noget på Internettet. Mange drømmer om at blogge og komme godt i gang med at skrive om deres store passion, hvad enten det er mad eller deres børn. Der er endda flere i Danmark, som lever af at blogge.

Det behøver ikke at være svært at komme i gang med at blogge, det er faktisk lige til, hvis man har lysten til at komme i gang. Der er mange gratis resurser på nettet som hjælper dig godt i gang. En af dem er www.wordpressbogen.dk som er en gratis bog omkring det at starte helt fra nul og arbejde sig op og udgive en ny hjemmeside. Bogen starter med at guide læseren igennem det praktiske med at finde og købe et domæne til sin hjemmeside. Herefter gennemgår bogen på en let og forståelig måde det at opsætte din hjemmeside med et gratis system til at håndtere indhold.

Der er mange systemer som kan hjælpe med at få gjort det at bygge en hjemmeside nemt og ligetil. Det eneste det kræver er at du har lidt tålmodighed og kan bruge en teksteditor som eks. Word eller Pages. Der er ikke et behov for at kunne en masse koder eller teknik.

Hvis man har lysten til at komme videre med sin nye hjemmeside synes jeg man skal bruge en rabatkode til webhotel for at få 3 måneder gratis oven i hatten, når man køber et domæne. Dvs. for omkring 250 kroner kan du være i gang og så har du en hjemmeside. Hvis du har tid til at sætte en weekend af, så har du en hjemmeside på ingen tid.