Sådan tjener du flere penge

Jeg har en lille grafisk virksomhed hvor vi bruger meget tid på at tale med vores kunder og synes at det er vigtigt at kunden føler sig velkommen her hos os. Det er samtidig også noget vi gerne ser hos vores egne leverandører. Og nu har vi fundet en bogholder som er lige efter vores hoved.

Jeg har selv i lang tid selv lavet alt vores bogføring, jeg er ikke uddannet inden for regnskab men alligevel har taget mig tid til at sætte mig ind i det og laver hver måned alle bogføringer og sådan at regnskabet er helt up-to-date. Det er nogle lange dage først på måneden når sidste måneds bogføring skal laves. Jeg har for nyligt fundet en bogholder der værdsætter de samme kvaliteter som vi gør og vi går bare utrolig godt i spænd.

Jeg troede først det ville være en stor udfordring at skulle forklare alt om min lille virksomhed til den nye bogholder, men det viser sig at alle virksomheder stort set er ens og efter en kort introduktion her hun helt selvkørende med bogføringen og det næste skridt er at lade hende lave alt fakturering også samt rykkere til kunder der ikke betaler.

Det betyder også at jeg selv sparer en masse timer, timer som jeg i stedet kan bruge på at arbejde og fakturere til kunder, så alt i alt tjener jeg penge på at have en freelance bogholder ansat til at lave regnskabet. Det er en stor lettelse at gøre det på denne måde og på der personlige plan er det også super godt at have en regnskabshjælp som jeg svinger godt med. Det er det vigtigste i begge vores forretninger.

Jeg er utrolig glad for min revisor i Aalborg og jeg skal aldrig nogensinde tilbage til selv at lave regnskab – jeg har fundet ud af at jeg skal betale mig fra den slags i stedet – det tjener jeg nemlig flere penge på.

Tagget , ,