Sengebordsskuffen er fyldt med

Ved du hvad din veninde har liggende i sengebordsskuffen? Er du så åben omkring din seksualitet, at du kunne tale frit med dine veninder ved et homeparty med sexlegetøj?

Louise er medejer af sexshoppen Sexgyngen.dk, som på et år har udviklet sig fra et lille firma til et større foretagende med 18 sælgere landet rundt, som sælger alt fra sexgynger til sexmaskiner. De arrangerer homeparties med sexlegetøj, og de kan mærke, at forespørgslen stiger i takt med, at blufærdighedsgrænsen hele tiden rykker sig.

– Vi møder mange forskellige typer kvinder ved vores homeparties, lige fra den nysgerrige 18-årige, som vil vide mere om sex-legetøj til den 50-årige kvinde, som vil forny sig selv, fortæller Louise

Hvordan fungerer et homeparty med sexlegetøj?

– Du samler dine veninder til en spændende og udfordrende aften.

– Det er gratis at afholde et homeparty med Sexgyngen.dk. Sælgeren tjener kun på det hun sælger.

– Et homeparty tager ca. 3 timer.

– Alle varer bliver sendt rundt sådan at alle får lejlighed til at se, røre, dufte og smage.

– I får jer en hyggelig, afslappet aften i veninders lag.

En afslappet aften

Når konsulenten tager rundt og holder homeparties, oplever hun, at kvinderne i løbet af aftenen åbner mere og mere op. På den måde kan veninder blive bragt tættere på hinanden og sammen flytte grænserne for, hvad de kan tale med hinanden om. Konsulenten understreger dog, at det er vigtigt, at sælgeren mærker efter og ikke sætter kunderne i en ubehagelig situation. Den afslappede stemning ved et homeparty opfordrer blot kvinden til at åbne op. Hun bliver ikke tvunget.

Tester selv legetøjet

Sælgerne er blevet sat godt ind i funktionaliteten af det enkelte stykke legetøj. Det er vigtigt, at kvinderne lærer, hvordan produkterne virker. Sælgeren må dele ud af sin viden omkring, hvilke punkter på kroppen et bestemt legetøj er beregnet til. Konsulenten fortæller i øvrigt velfornøjet, at hun selv tester alt sexlegetøjet.

Krav på et godt sexliv

Konsulenten fortæller, at der er et overtal af singler ved hendes homeparties. Hun mener ikke, at disse kvinder bruger sexlegetøj som erstatning for mænd. De har lært, at det ikke er nogen skam at være single, og at det er muligt at have det sjovt uden en mand. Det er nærmest blevet lov i år 2005, at kvinden har krav på et godt sexliv. Fire meget kendte newyorkersingler er blevet ? Talsmænd? for kvindens seksualitet. Disse tv-stjerner har lært os, at vi gerne må invitere op til dans, og hvis vi ikke gør det, kan en vis kropsdel gå hen og blive deprimeret.