Sikkert hjem med en gsm alarm

Jeg har altid være bekymret omkring indbrud her i vores rækkehus. Der har været en del indbrud i hele kvarteret. Vi er en stor boligforening som har investeret i alt fra ekstra belysning til patruljering af vægtere. Der er ikke noget der hjælper.

Nu har vi endelig indhentet et tilbud på at få sat gsm alarmer op i alle husene samt et kamera til at dække vores indkørsel til området med et overvågningskamera. Det er super smart med de gsm alarmer og med skilte i vinduer og ved indkørslen til området håber vi på at vi kan skræmme ubudne gæster væk. Det er faktisk et rigtigt godt tilbud vi har fået på et alarmsystem og de abonnementer som hører til for at alarmen kan kommunikere via mobilnetværket og sende en SMS til en selv og de omkringliggende naboer. Det er en smart metode som trækker på nabohjælpen og det er dette som gør dette til en stærk løsning og noget som vi er meget glade for o vores beboerforening.

Nu glæder vi os bare til at få sat det nye alarmsystem op så vi kan blive lidt mere trykke her på vejen. Vi glæder os og har til alarmen købt et par ekstra brikker til at låse op med, således børnene selv kan låse sig ind når de kommer hjem fra skole. Min kone blev også glad da hun så alarmen, den er lille og diskret og har en pænt design som passer godt ind i vores hjem. Det var hendes største bekymring – min var at der skulle komme ubudne gæster og at de ville tage kamera, computer osv.

Tagget