Spar tid i hverdagen

Hvis du er en af de mange danskere som bruger alt for meget tid på ting som du ikke gider, eller føler dig forpligtet til at gøre er det nu på tide at gøre op – med noget af det.

Noget af det du bør gøre er at fjerne nogle af alle de ting som forstyrrer dig i din hverdag og som ikke gavner dit velbefindende.

Jeg har selv været igennem det, så jeg ved hvordan det føles at føle at det hele ikke slår til. For mit eget vedkommende var det det med at være en god kone og sørge for at hjemmet så godt ud og at alt vasketøjet var vasket, vinduerne var vasket og gulvet var vasket.

En dag var det som at vågne op og tænke over det på en anden måde, jeg kunne se at jeg brugte en stor del af min tid på at tilfredsstille andre og derved glemte jeg helt mig selv. Det første jeg gjorde herefter var at bestille en vinduespudser fra www.vinduespudser-hjoerring.dk til at komme og løse det problem for mig. Jeg fik bestilt en elektriker fra www.elektriker-nordjylland.dk til at komme og lave nogle af de andre småproblemer vi havde i huset- og hurtigt vendte min energi tilbage og jeg har indset at jeg rent faktisk har gjort netop det jeg skulle have gjort for længe siden – fået andre til at trække det tunge læs.