Spot on!

Der var kun 2 måneder til at restauranten skulle åbne, så jeg var ved at blive godt nervøs. Alting havde bare trukket ud, og nu var jeg ikke længere sikker på, at vi kunne nå det hele.

For at gøre ondt værre gik forhandleren af elartiklerne og VVS-artiklerne konkurs midt i det hele. Vi havde ellers lagt en stor bestilling på alverdens VVS-artikler, som bedste køkkenarmaturer fra Grohe og Damixa, håndvaske til toiletterne, 3 køkkenvaske og 5 WC’er.

led-spotDerudover har vi bestilt alt lige fra arbejdslamper til loftlamper og udendørslamper, som vi bare heller ikke kunne undvære. Den nuværende belysning inden for og uden for var meget dårlig, så der skulle handles lige nu.

Heldigvis anbefalede en af murersvendene mig, at jeg skulle kigge på WATTOO.DK, som er Danmarks største webshop inden for el og VVS. Jeg tændte straks for min bærbare computer og gik ind på deres webshop, og hold da op for et sortiment.

Jeg var faktisk ikke klar over, at webshops kunne have så mange produkter på lager. Jeg fandt lynhurtigt de samme VVS-artikler, altså håndvaskene, armaturerne osv., men blot 20% billigere end den anden forhandler, hvilket var super fedt.

Jeg fandt naturligvis også al belysningen, som ligeledes var langt billigere. Derudover faldt jeg over deres kæmpe udvalg af LED indbygningsspots, som rent faktisk må installeres direkte i isoleringen. LED spots direkte i isoleringen, det var der ingen, der havde fortalt mig tidligere.

Jeg havde endda forklaret forhandleren, der nu var gået konkurs, at jeg gerne ville have LED spots. Han spurgte således ind til højden og isoleringen, hvor jeg fortalte ham, at der var en højde op cirka 15 cm. og en del isolering.

Han anbefalede mig derfor, at jeg valgte lampe til at hænge frit, hvilket jeg var lidt træt af, da jeg synes, at spots er super flotte og super moderne. Men heldigvis blev det også sådan. Jeg lagde min bestilling om tirsdagen fra WATTOO.DK, og allerede torsdag middag kom fragtmanden med bestillingen, og vi nåede vores deadline.

Vi har nu haft restauranten åbnet i næsten 4 måneder, og den kører forrygende godt. Kunderne har taget godt imod os, og det har simpelthen været en drømmestart. Jeg har efterfølgende lagt 2 bestillinger hos WATTOO, fordi vi har måttet lave 2 ekstra toiletter pga. de mange kunder.