Summer essentials til mænd

Det er nu, du kan gøre nogle rigtigt fede indkøb til sin sommergarderobe, for der er stadigvæk penge at spare på modetøj til mænd. Det er rigtigt nok, at udsalgene ikke brager løs som de gjorde for et par måneder siden – men der er stadigvæk gode tilbud at hente. Det handler blot om at lave lidt detektivarbejde.

Jeg bliver altid så glad, når sommeren er på vej. Det er jeg naturligvis ikke ene om, men det er simpelthen så skønt, når det er lyst om morgenen – og når man ikke behøver slæbe rundt på sin store vinterjakke. Jeg synes også, at jeg trænger til at få skiftet lidt ud i garderoben, så det kunne jo passende være op til sommer.

Jeg har undersøgt tendenserne lidt, og selvom det er svært at spå, så har jeg fundet frem til lidt forskelligt. Nu er herremoden jo meget omskifteligt, men jeg tillader mig alligevel at lave nogle gisninger.

Det skal du købe til sommerens komme

Det er vigtigt for mig, at jeg altid har et stort udvalg af shorts. Jeg elsker at gå i shorts, og gør det så lang tid jeg kan. Du kan med fordel kigge lidt efter sommershorts med prints, da det ser ud til, at det er den stil, der kommer til at dominere herremoden.

Selvom kalderen siger sommer, så kan der godt være køligt i Danmark – særligt om aftenen. Derfor har jeg valgt at investere i en lækker forårsjakke fra Elvine. Den kostede lidt, men den er alle pengene værd. Den sidder super godt, og jeg regner med at kunne bruge den igen næste år.

Den næste du kan kigge efter en blazer. Den får for alvor renæssance i år, og det synes jeg er fedt. Jeg kan godt lide, når de forskellige stilarter blandes lidt sammen. Jeg går efter en mørk blazer, da jeg har en del lysere jeans og shorts.

Slutteligt SKAL du have et par skjorter med print. De er simpelthen ikke til at komme udenom i år. Jeg er personligt selv vild med print, men er du ikke det, så kan du jo nedtone det lidt.