Uden renter

At finde billige lån er faktisk muligt på nettet, og det er også muligt at få et gratis forbrugslån helt uden renter og gebyrer. Lån uden renter er et tilbud til alle nye kunder, som ønsker at prøve et lån gratis i 30 dage.

Det gratis lånetilbud gælder kun lån op til 10.000 kr. i 30 dage, og det er kun, hvis du ikke tidligere har optaget et gratis kviklån. Man kan vel godt konkludere, at de billigste forbrugslån uden renter, er de gratis lån i 30 dage hos Billige-kviklån.dk.

Der er dog kun ganske få udbydere af gratis forbrugslån, og måske opfylder deres lånebetingelser mht. lånebeløb og løbetid ikke dine behov. Vær altid opmærksom på alle betingelser, når du søger efter billige lån.

Billige lån med lav rente

Kigger vi væk fra de gratis lån og i stedet kigger på de billige forbrugslån med lav rente, så er der en bred palette af billige forbrugslån online at vælge imellem. Renten på de billige lån på nettet starter fra lige under 4 procent, som dog kræver, at du har god orden i din økonomi.

Man kan sige, at kredit med lav rente er forbeholdt de lidt bedre bankkunder. Jo mere gæld og jo lavere løn du har, jo højere er risikoen for låneudbyderen, og derfor vil renten blive tilsvarende højere på lånet.

Mangler du akut penge til forbrug? Lån penge sikkert og hurtigt her hos Trygt.dk

Men næsten uanset hvor grelt det ser ud for dig, så er det muligt at låne penge billigt online. Selv hvis du skal betale 7-8 procent, vil det stadig være et billigt lån, hvis vi tager det hele med i betragtning. Du skal jo blandt andet ikke stille sikkerhed for lånet – du låner pengene på dit glatte ansigt. Den bedste måde at finde det billigste lån er ved hjælp af ÅOP; mere om ÅOP senere i låneguiden.

Erhvervslån

Naturligvis har vi også et godt tilbud til firmaer og iværksættere, der har behov for kapital her og nu: Et erhvervslån fra Ferratum Business kan være på fra 15.000 til 750.000 kr.

  • Lån fra 15.000 – 750.000 DKK
  • Lånetid 6-12 måneder
  • Nem og overskuelig prismodel
  • Ingen skjulte udgifter

Tag dit forretningslån og lav en investering der giver mulighed for at ansætte flere eller tilsikre de korrekte investeringer i din virksomhed. Lån penge nu allerede i dag ved blot at udfylde det gratis ansøgningsskema – Ferratum virksomhedslån er et nemt og sikkert lån til dig! Lånebetingelser:

  • Din virksomhed skal have eksisteret i minimum 2 år
  • Det årlig overskud er mere end 550.000 DKK
  • Firmaet drives fra Danmark

Fortrydelsesret på forbrugslån

Det er vigtigt at vide, at du har 14 dages fortrydelsesret, når du optager et forbrugslån. Fristen starter fra den dag, låneaftalen indgås, eller den dag du modtager aftalevilkårene. Hvis du fortryder at have optaget lånet, skal du inden fristens udløb meddele låneudbyderen det og ellers følge anvisningerne i lånedokumentet.

Det er altid en god ide at fortryde skriftligt, så du har bevis på, at du har givet låneudbyderen besked. Senest 30 dage efter skal du tilbageføre pengene til udbyderen inklusiv eventuelle renter for perioden, fra du indgik lånet, til du fortrød. Lån penge hurtigt kan i visse tilfælde gå for hurtigt, så benyt dig af din fortrydelsesret hvis du har fortrudt. Læs mere på Nordjyske.dk.