Varmepumpe til mit sommerhus i Nordjylland

Jeg har et sommerhus ved den nordjyske vestkyst og jeg har i mange år brugt en kombination af el-radiatorer og brændeovn til at opvarme mit sommerhus. Specielt i vinterhalvåret har dette været dyrt. Nu har jeg installeret en professionel varmepumpe og den er allerede tjent hjem.

Omkostningerne til at opvarme et sommerhus med el-radiatorer kan være betragtelige. Det kan altid betale sig at skifte fra el-radiatorer til en varmepumpe. Jeg gjorde det i mit sommerhus og effektiviteten er, sammenlignet med tidligere, at for hver krone jeg bruger i strøm så får jeg 4-5 gange mere varme end jeg gjorde tidligere. Man kan måske sige at jeg nu kun bruger omkring 20% af hvad jeg gjorde tidligere.

Varmepumpe fra Nordjysk TV Teknik

Jeg havde hørt fra flere af de andre sommerhusejere i området, at de havde haft kontakt til Nordjysk TV Teknik for at de skulle komme og kigge på deres sommerhus med henblik på at få monteret en varmepumpe. Jeg kom med på vognen og Andreas fra Nordjysk TV teknik rådgav mig til at vælge en professionel varmepumpe fra Panasonic.

De professionelle varmepumper er lidt dyrere end dem man kan købe i Bilka, men de holder også meget bedre. Vi har nu fået monteret en varmepumpe luft til luft i sommerhuset og ikke nok med at det er billigere, så har vores indeklima aldrig været bedre.

Normalt tager det lidt længere tid at få investeringen hjem igen, men vi blev kontaktet af nogle lejere som gerne vil leje vores sommerhus igen. De synes, det var så dejligt et sted, og at vores sommerhus var mere behageligt, end de andre sommerhuse de havde prøvet. Det bilder jeg mig ind, at det er på grund af vores luft til luft varmepumpe, som vi fandt hos Bedste-varmepumpe.dk.