Vores første weekend uden børn!

Søren og jeg havde besluttet os for, at nu var det på høje tid, at vi skulle tilbringe noget tid sammen uden børn. Børnene er henholdsvis 6 mdr. og 2 år og de er aldrig blevet passet ude eller sovet andre steder uden os.

Det er ikke fordi, at vi ikke har haft muligheden, for både mine forældre og Sørens forældre vil hellere end gerne passe Christina og Jesper. Søren og jeg har bare aldrig ville overlade børnene til nogen. Ikke fordi at vi ikke stoler på vores forældre, men vi har nok bare en eller anden forkert holdning til det med at få passet sine børn ude.

Nå men bedre sent end aldrig og vi blev enige med Sørens forældre om, at de skulle overnatte hos dem. Mine forældre skulle til guldbryllup, så de kunne ikke, men jeg havde det nu også helt fint med, at det blev oppe hos Sørens forældre.

Sutteflasker

Da det var første gang, at de skulle passes ude, var vi helt på bar bund mht. hvad børnene vil få brug for.  Jeg ammede på daværende tidspunkt stadig Christina, så hun ville få brug for sutteflasker og sutter. Jeg gik på nettet og fandt ud af, at MAM sutter og MAM sutteflasker skulle være de bedste.

Både MAM sutterne og sutteflaskerne er BPA fri og silikonen er af den blødeste og fineste kvalitet, så jeg fik dem bestilt. Ganske rigtigt så er MAM produkterne helt unikke, og Christina blev straks glad for at bruge både sutterne og sutteflasken. Men vi skulle selvfølgelig bruge en brystpumpe: Babyland.dk, så vi kunne malke ud i sutteflaskerne.

Babyalarm

En anden vigtig ting var en babyalarm. Jesper skulle sove alene på et værelse, så det var vigtigt, at Sørens forældre kunne høre ham. Det var lidt af en jungle at finde ud af, hvilken babyalarm vi skulle vælge.

Vi fandt dog hurtigt ud af, at de mest populære på markedet var Neonate, Super Nova samt Philips Avent babyalarm. Vi endte med at købe en Neonate, da den fyldte mindst og havde genopladelige lithium batterier, som holder meget længe på strømmen. Vi fandt hele udvalget af babyalarmer, her.

Nå men børnene blev passet og det gik rigtig fint, og Søren og jeg fik et velfortjent wellness ophold på Skallerup Klit, hvor batterierne blev ladet op. Vi kan varmt anbefale alle at tage væk en dag eller to uden børn og bare være kærester igen. Det er så lidt, men betyder så meget.