En begivenhedsrig dag

Sikke da en dag – eller rettere to – jeg havde i sidste uge. Jeg tror da aldrig, jeg har nået så meget på så kort tid før. På bare under 48 timer nåede jeg at bestille nye vinduer til hele 1. sal på mit hus, jeg nåede at finde kostumer til årets store udklædningsfest, jeg fik bestilt bordlamper til vores nye tilbygning og meget mere. Jeg er simpelthen så stolt af alt det, jeg har opnået på så kort tid.

Normalt ligger jeg ikke på den lade side, men da jeg i sidste uge fik sådan et energiflip (hvad skal jeg ellers kalde det?), skete der godt nok ting og sager. Og med internettet som hjælp er det da helt utroligt, hvad man kan udrette!

Vinduerne til 1. salen fandt jeg på nettet. Det er en hel del billigere online, og så er det jo lidt smart, at det hele kan klares fra sofaen. Jeg besøgte adskillige men endte med at købe vinduer hos firmaet JNA Vinduer. Ikke mindst da fordi priserne var gode og deres service faktisk var glimrende, da jeg skulle have svar på nogle spørgsmål. Så var den ged barberet.

Kostumer – en byld i rumpetten

Misforstå mig ikke. Jeg kan skam godt lide at komme til fester og også at klæde mig ud – selvom det egentlig mest er for Einar, jeg klæder mig ud som sygeplejerske eller skolepige (Fnis). Men den årlige fest skulel altså være med udklædning denne gang, og så var der jo ingen vej udenom. Også den bette sag klarede jeg via internettet, og jeg valgte at købe det hele hos Temashop.dk, for dem kender jeg lidt til fra mine tidligere indkøb af mere privat karakter:

Kostume sygeplejerske

Så det var i grunden ikke så slemt. Således opløftet af alt det, jeg havde nået, vendte jeg blikket mod den sidste opgave, der var af 100% professionel karakter i forbindelse med mit arbejde. Jeg skulle jo have afklaret hvilken type røgeovn jeg skulle købe til restauranten, og det var lidt af en opgave. Men jeg fik fantastisk hjælp af firmaet Ingvald Christensen, der også endte med at levere mig den rigtige røgeovn. De er jo verdenskendte i Danmark for deres slagterimaskiner 🙂

Og det var så det. Vær nu ærlig: Det var da meget at nå på mindre end 48 timer, ikke?