Danmarks billigste musikinstrumenter

Jeg er musiklærer af uddannelse, og det er jeg glad for. Det er et utroligt givende job at undervise både børn og voksne i musikkens glæder og velsignelser. Min uddannelse ledte mig sidste år til et nyt job, hvor jeg udover at undervise også har ansvaret for at vedligeholde og udbygge en hel sektion af efterskolens omfattende musikundervisning. Vi har et helt spor med musik, og vi har mange (rigtigt mange) musikinstrumenter. Børn er hårde ved alting, som de ikke selv ejer, og derfor er der en kontinuerlig udskiftning af alt grej lige fra instrumenter over forstærkere til sågar vores røgmaskine (ungerne elsker at lave diskotek her i weekenden).

Løsningen fandt jeg i Grenaa

Musikinstrumenter

Nå – men jeg fik altså det her nye job, og jeg kunne jo se, at mit budget til nye musikinstrumenter hurtigt ville få ben at gå på, hvis jeg ikke fandt en løsning. Det var ganske enkelt alt for dyrt at købe nye instrumenter hos den lokale leverandør, som skolen har brugt i årevis. Jeg tog en snak med dem, men de var ikke til at hugge eller stikke i. Jeg måtte altså gøre noget andet, og jeg indledte en jagt på internettet efter nogen, der BÅDE har det fulde udvalg, har en god kvalitete og tilstrækkeligt lave priser til, at vores budget kunne hænge sammen.

Jeg fik kontakt til Thomas hos Danguitar i Grenaa via www.danguitar.dk, og her fik jeg de priser, som kunne få budgettet til at balancere fro os. Lad mig bare give dig et par eksempler:

  • En guitar køber vi i dag hos Danguitar til 3.499 kr. Samme guitar betalte vi 5.300 kr. for før – og der havde de 3 ugers leveringstid. I dag er det fra dag til dag.
  • En bas køber vi i dag til lige under 4.000 kr. og før gav vi rask væk mellem 6.000 og 7.000 kroner for samme type bas.

Og sådan kunne jeg faktisk blive ved. Men humlen her er, at en lille indsats på nettet og lidt frækhed betalte sig så meget, at vores skole nu kan prale af at have landets absolut bedste setup af musikinstrumenter til undervisningen.