Prøv Ticket to Ride – det er supersjovt

Hvis du ikke har prøvet brætspillet Ticket to Ride endnu, har du en god oplevelse i vente. Det er nemlig et supersjovt spil, hvor du ikke behøver at svare på spørgsmål for at kunne vinde.

Sådan foregår Ticket to Ride

I Ticket to Ride spiller du med en plade over et kontinent, en region eller et land. Det kan for eksempel være Europa, Skadinavien eller USA. I spillet skal du bygge togruter mellem to forskellige byer. De forskellige ruter giver forskellige point, og det gælder selvfølgelig om at få flest point.

Reglerne er ikke komplicerede, og større børn kan derfor sagtens være med. Dermed ikke sagt, at det ikke er et spil, der også kan udfordre de voksne. Fordelen ved det er, at både børn og voksne vil synes, at det er sjovt. Det er derfor en rigtig god mulighed for at få en sjov aften sammen som familie.

Brætspil er blevet mere og mere populære i disse år. Det skyldes ikke mindst, at så mange af os bruger meget tid foran en skærm. Det er rart at koble af og tage den ed ro med et godt brætspil, hvor man bliver udfordret på en anden måde, men også kan får sig nogle gode grin sammen med sin familie eller sine venner.

Ticket to Ride er en god fødselsdagsgave

Hvis du leder efter en fødselsdagsgave til en ven eller et familiemedlem, vil Ticket to Ride derfor være en oplagt gave. Du kan købe det i en lang række forskellige butikker, hvilket giver dig en god mulighed for nemt at finde det. Du kan også bestille det hjem fra nettet, idet der er mange webshops, der også har spillet.

Spillet lægger op til en masse gode aftener sammen. Sammen med gaven kan du derfor give en invitation til en spilaften sammen med gaven.