Revitalash vippeserum

Det top populære brand RevitaLash har siden opstarten i 2006 kun haft fart på siden produkterne blev lanceret. Produkterne fra RevitaLash kan være med til at give dig de lange vipper som du altid har drømt om eller mere tætte og buskede bryn. Disse former for sera, der aktiverer hårets vækst kan ofte befinde sig i den dyre ende, hvilket om muligt kan være lidt hårdt for pengepungen. Dog kan du på siden Luxplus spare mange penge på dit køb af RevitaLash, hvis du blot opretter dig med et medlemskab på siden, så du har adgang til alle de skønne besparelser.

RevitaLash til vipper og bryn

RevitaLash blev grundlagt af Dr. Michael Brinkenhoffs, som var uddannet øjenlæge. Dr. Brinkenhoffs fik ideen til de forskellige sera, da hans kone Gayle blev syg af brystkræft. Under Gayles behandling mod kræft ændrede hårvæksten sig og hendes vipper blev derfor meget svage og tynde. Meget af håret var faldet af under behandlingen og hun følte derved at have mistet en del af hendes kvindelighed i manglen på et fyldigt hår, bryn og vipper. Dr. Brinkenhoffs udviklede i samarbejde med et erfarent og dygtigt team mange af de produkter, som vi alle kan nyde godt af i dag. Dr. Brinkenhoffs havde nemlig et stort ønske om, at afhjælpe sin kones gener, hvilket med tiden er kommet mange til gode ved hjælp af de effektive sera. Det første produkt på markedet var Eyelash Conditioner, som den dag i dag bruges af mange kvinder, der ønsker at se en forbedring af deres vipper.

Revitalash vippeserum

Er du en af dem som har ønsket dig lange og mere fyldige vipper så længe du kan huske, så behøver du ikke drømme mere. Med RevitaLash kan du nemlig få opfyldt drømmen om et par lange vipper, som med garanti vil gøre sig bemærket. Serummet vil gå ind og aktivt aktivere hårets vækst så du allerede på en rum tid af bare 3-10 uger vil kunne se en forskel på hårets længde. Tilmed er produktet super let at bruge, da du blot skal påføre det på samme måde som du ville gøre med en flydende eyeliner. Lettere bliver det vist ikke at få misundelsesværdige bambivipper.

RevitaLash kan udover serummet til vipper være stolte af at have skabt et serum, som har til formål at skabe vækst og fylde til bryn og derudover en hårplejeserie, som indeholder både shampoo, conditioner og hårkur. Hårplejeserien er i særdeleshed god til alle der har et fint og tyndt hår, som savner noget fylde og volumen. Hjælp både hår, vipper samt bryn med at komme til sin ret og se fantastiske resultater inden for en overskuelig rum tid. Har du først prøvet de fantastiske produkter fra RevitaLash vil du nødig undvære dem, når du ser hvilken effekt produkterne kan have på hårets vækst.

Udover sera og hårpleje har RevitaLash også udviklet mange andre skønne produkter såsom mascara, der vil tilføre dine vipper både længde og volumen. Få alle herlighederne på Luxplus.dk, der er mange penge at spare!