Smartphones hos 3.dk

Er du på udkig efter en ny smartphone? Og er dine krav en telefon i smart design stopfyldt med de nyeste teknologier? Lige nu er markedet fyldt med fede smartphones – og det kan være svært at vælge iblandt de mange muligheder. Derfor får du i dette blogindlæg en oversigt over markedets hotteste smartphones – alle sammen tilgængelige på 3.dk. Derudover får du tips til, hvordan du kan spare penge på dit køb med en rabatkode til 3.dk ved hjælp fra rabatbanditten.dk.

 

iPhone 7

iPhone 7 siges at være en af markedets mest innovative og stilsikre smartphones. I takt med at markedet og den teknologiske udvikling har rykket sig, har Apple arbejdet på nye ideer og på at gøre den næste iPhone til markedets bedste. Med den nye iPhone 7 får du en smartphone i et flot design med runde kanter og stor skærm. Ligesom med iPhone 6 kan man købe iPhone 7 i en plus size, hvis man ønsker en endnu større og dermed mere medgørlig skærm.

Indvendigt har Apples iPhone 7 ligeledes styrker på næsten alle tænkelige punkter. Skærm, højtalere, processor, kamera er nu blevet skarpere og bedre. Foruden de teknologiske styrker er iPhone 7 både vand- og støvtæt, hvilket medfører, at den kan holde 30 minutter på en meter dybt vand, uden at dette får følger for senere brug.

Hvis du ligeledes mener, at den nye iPhone 7 er en af markedets absolut fedeste og mest innovative smartphones, og du derfor må eje den nye iPhone, er det bare med at få den købt hurtigst muligt. På rabatbanditten.dk kan du finde en rabatkode til 3.dk, som tilbyder dig den nye iPhone 7 fra kun 166 kr./md.

Huawei P10

P står for Premium, hvilket netop er ordet, som dækker Huaweis p-series kvalifikationer. Huawei P10 er den nyeste smartphone i p-serien og er derfor Huaweis bedste bud på tidens mest innovative smartphone. Huawei P10 er udstyret med en 5.1 tommer skærm, hvilket gør den til en forholdsvis lille smartphone. Huawei P10 er tydeligvis inspireret af iPhone 7’s enkelte og minimalistiske design med de runde bløde kanter og placeringen af højtalere og USB C-port.

Til forskel fra andre smartphones er Huawei P10 udstyret med hele to kameraer bagpå. Ifølge flere kameraeksperter er disse af høj kvalitet, og de blev i 2016 udnævnt blandt de bedste smartphone-kameraer på markedet. Billederne er imponerende skarpe med flotte, realistiske farver. Hvis du elsker at tage billeder i høj opløsning, er Huawei P10 derfor den helt ideelle smartphone til dig. På 3.dk kan du forudbestille din nye Huawei P10. Huawei P10 er desuden betydeligt billigere end den nye iphone 7, selvom disse stort set har samme funktioner. Tilhørende kan du via rabatbanditten.dk bestille et lynhurtigt og billigt mobilabonnement hos 3 fra kun 99 kr.

Samsung Galaxy S8

Samsung er ligeledes kommet med deres bud på en smart og funktionel smartphone – nemlig den helt nye Samsung Galaxy S8. Samsung Galaxy S8 er en af de mest ventede smartphones i lang tid og er netop lanceret på det danske marked. Samsung Galaxy S8 har en stor skærm, der dækker hele den smalle front, og designet er flot og velbygget. Den smalle front gør, at telefonen føles let i hånden og ikke virker stor og klodset. Med 12 et megapixel kamera tager Samsung Galaxy S8 knivskarpe billeder, og desuden har den en forbedret software til billederne.

Den mest innovative funktion i den nye Samsung Galaxy S8 er ansigtsgenkendelse, som kan låse telefonen op. På 3.dk kan du forudbestille den nye Samsung Galaxy S8. Prisen er en smule høj – men du får ligeledes en splinterny smartphone, som er stopfyldt med den nyeste teknologi.