Vel anbefalet firma

De fleste virksomheder, jeg kender fra mit professionelle netværk i erhvervsforeninger, har lidt svært ved at vælge, hvilket rengøringsfirma, de skal give deres rengøringsopgaver.

Rengøring er nemlig en tillidssag. Det kræver tryghed og tillid at give nøglerne til sin virksomhed til et rengøringsfirma, man ikke kender. Derfor er anbefalinger om god rengøring fra folk i dit netværk så vigtige, når du vælger, hvem der skal have adgang til dit firma for at foretage erhvervsrengøring, når alle medarbejdere er gået hjem.

De fleste kontorrengøringer foregår uden for almindelige kontortid. Det betyder, at der er fri og ubemærket adgang til alle skuffer, skabe og lagerlokaler for den, virksomheden vælger til at stå for rengøring.

Der er fordele ved at ansætte en enkelt rengøringsdame eller rengøringsmand. Så ved I præcis hvem, der går rundt i jeres lokaler om natten. Til gengæld giver det problemer at få udført rengøring ved sygdom og i ferier.

Et rengøringsfirma kan tilbyde afløsere for det faste rengøringspersonale. Til gengæld kan I også risikere, at I ikke får en fast person til at ordne jeres rengøring. Sørg for at aftale med den, der skriver jeres rengøringsaftale, at I foretrækker en enkelt eller to medarbejdere fast tilknyttet. I Aarhus er det for eksempel dem her, der kan anbefales til rengøring: http://www.aarhusren.dk/

Vil man undgå alt for mange fejlvalg og en tur rundt mellem flere rengøringstilbud, så lyt til andres anbefalinger. Det er tit sådan, at en god leverandør af erhvervsrengøring hurtigt får så god omtale, at nabo-virksomhederne også kommer og beder om et tilbud på rengøring.

Til stede under rengøring

Er din virksomhed ikke interesseret i at have en rengøringsmedarbejder gående alene rundt hos jer efter I er gået hjem, kan mange rengøringsfirmer tilbyde rengøring i jeres arbejdstid. Det betyder så, at I kan blive kortvarigt forstyrret af larm fra støvsugning eller har besøg af en dame med støveklud, når I gerne vil tale uforstyrret i telefon.

Et rengøringsfirma, som mange i Århus anbefaler netop nu, tilbyder en række andre ydelser end blot rengøring.

Vanding af blomster, tæpperens, frugtordning, måtteservice og påfyldning af sæbe og papir i sanitetsbeholdere på badeværelser er eksempler på ydelser, som tilbydes ud over en grundig rengøring.

Med udførelsen af disse arbejdsopgaver sørger rengøringsmedarbejderen for, at det ikke bare er lokalerne, der bliver passet. Blomster, frugtkurv og måtter fremstår også flottest muligt.

Stabil og tillidsfuld rengøring

Ud fra anbefalingerne af dette rengøringsfirma, som kan findes på aarhusren.dk, lyder det som om, stabilitet og tillid bliver nævnt igen og igen. Uden en høj standard af rengøring, var anbefalingerne nok ikke nået så vidt omkring.

Vælger du et rengøringsselskab, der lægger vægt på kvalitet og uddannelse af medarbejderne, får du også en god rengøring.

Vær dog opmærksom på, at du ikke skal stille dig tilfreds med en standardløsning på dine rengøringsopgaver. En professionel rengøring tager hensyn til din virksomheds behov.

Det er afgørende for jeres individuelle rengøringstilbud om I har gulvtæpper eller linoleum, værkstedslokaler eller produktion, kontorfællesskab eller enkeltmandskontorer samt mange andre parametre. Derfor skal et tilbud på rengøring tilpasses jer.

Følg hellere en god anbefaling af et rengøringsfirma fra folk du kender, fremfor at falde for faste pakkepriser på rengøring. Det viser sig desværre ofte, at jeres behov kun bliver delvist dækket. Så kommer der ekstra tillægsydelser oven i pakken, og så er prisen på erhvervsrengøring pludselig ikke så attraktiv længere.