Vi sparer på flybilletter

Det var virkelig et chok for hele familien, da vores søn, Johannes, for godt en måned siden blev ramt af meningitis. Han var meget syg, og på hospitalet forberedte de os faktisk på, at der ikke var sikkerhed for, at han ville klare den og overleve. Men Johannes, der er 17 år, er stærk og normalt sund, så han kom igennem krisen og er nu ved at komme helt til hægterne igen.

Lægerne har forbudt ham at vende tilbage til gymnasiet før om fire uger og har samtidig anbefalet rekreation under varmere himmelstrøg i en uge eller to. Det passede fint med, at min kone uden problemer kunne holde noget opsparet ferie, så jeg skyndte mig at købe et par flybilletter til Thailand til dem, så Johannes kan komme helt tilbage på toppen igen.

De tog af sted for tre dage siden, og de har meldt tilbage, at de nyder det varme vejr i fulde drag. Imens sidder jeg herhjemme som græsenkemand og passer bare mit arbejde. Men lidt misundelig er jeg nu, så i aftes satte jeg mig til at søge efter flybilletter til Rom, for vi har i vores lille familie for vane at holde en uges ferie et eller andet sted i forbindelse med påsken. Og vi lejer altid feriehuse i Italien med You-Go

Men selv om der er flere måneder til påske, var jeg åbenbart lidt sent ud, for jeg kunne i hvert fald ikke finde en passende afgang. Derimod var der ledige pladser til den sydspanske solkyst, så jeg valgte at købe tre flybilletter til Malaga i stedet.