Akupunktur hos fysioterapeuten

Du har lige kæmpet dig op ad trapperne. Op til tredje sal. Du har fået låst døren op, og du kan endelig hinke hen til køkkenvasken og få dig et glas koldt vand. Her i sommervarmen er vand godt. Og ja, du er ret irriteret. Den her brækkede ankel irriterer. Du går med krykker og må se frem til, at det bliver en lidt kedelig sommer. Ulykken skete for 6 uger siden. Du blev ramt af en uansvarlig bilist. Lige der i gadekrydset. Du havde grønt – men respekterede bilisten det? Nej. Resultatet: Han kørte ind i din cykel, og du væltede og brækkede anklen. Du var på vej til træning. Men træning bliver der ikke noget af her i løbet af sommeren. Det havde du ellers set frem til.

Af med gipsen

Nu skal du i første omgang se frem til, at du får gipsen af. Foden og anklen skal holdes i total ro i endnu 3 uger, inden du får den af. Ærgerligt. Det svier og klør inde under gipsen – og her i varmen bliver det ikke bedre. Du har også fået at vide, at du skal igennem et længerevarende genoptræningsprogram. Bruddet i anklen var ret kompliceret – og for at undgå, at der kan opstå småskader og små, bitte frakturer igen, så har lægen anbefalet dig en fysioterapeut i Valby, som er specialist i genoptræning af sportsmænd, efter at de har lidt alvorlige skader. Du har endnu ikke fået taget dig sammen til at ringe til fysioterapeuten. Er der en god pointe i det allerede nu – der går jo, næsten en måned inden du får gipsen af. Og skal du virkeligt rejse helt til Valby for at få genoptræning? Kunne du ikke lige så godt finde en fysioterapeut herude på Østerbro? Det ville da gøre livet lidt nemmere for dig.

Fysioterapi i København

Muligvis kunne du sagtens finde en god fysioterapeut i København. Men har du tænkt over, hvorfor lægen anbefalede netop den fysioterapeut i Valby? Det har han gjort, fordi han ved, at han er den bedste! Ja ja sæt, du dig bare med din IPad, og led efter fysioterapi i København og tal med de terapeuter du finder tættere på din bolig. Men lov mig, at du også lige søger efter fysioterapi i Valby. Og sammenlign lige kundeudtalelserne. Du vil hurtigt forstå, hvorfor lægen har anbefalet dig netop fysioterapeuten i Valby. Lad være med at være så mistænksom, og lad være med at tro, at du ved bedre. Din læge har erfaring.

De bruger også akupunktur

Fysioterapeuten, han anbefaler, har også erfaring. De tilbyder også smertebehandling med akupunktur – se her. Og ved du, hvad? Det tager faktisk ikke så lang tid at rejse til Valby med de offentlige transportmidler fra Østerbro. Du vil hurtigt finde ud af, hvilken linje der passer dig bedst – og er der så langt at gå ned til toget eller busstoppestedet? Der er sikkert længere for dig at gå hen til den nærmeste fysioterapeut her på Østerbro. Så: Hør nu efter, hvad din læge har sagt til dig: Tag den med ro. Lad anklen først hele – og så løser det hele sig bagefter. Genoptræningen skal du dog tage alvorligt.