Billigt med fly

Sensommeren er her. Lige her på falderebet har jeg så fået et par ekstra fridage. Hvad skal jeg bruge dem til? Skolerne er startet. Mine børn skal passe den. Jeg skal bare være her og holde fri? Lidt uretfærdigt, at min arbejdsgiver beslutter, at jeg kan få fri nu – og ikke for bare 14 dage siden. Havde jeg haft fri for 2 uger siden, så ville jeg have brugt nogle timer på at finde flybilletter til Malaga. Have booket nogle billige flybilletter til os alle sammen og så ville vi have taget afsted i en uges tid. Børnene ville have elsket det. En uge med solskoldninger, massevis af frugt og is badning ved stranden og ja, bare det at være væk. Men sådan blev det ikke.

Næste år

Måske bliver det til noget til næste år. Jeg håber det. I år har sommeren bare været lidt kedelig. Vejret har været dårligt. Vi har forsøgt at få det bedste ud af den. Sådan med at tage på udflugt til spændende steder eller at lave nogle særlige projekter sammen.
Alligevel har det ikke været helt det samme, som hvis vi havde haft muligheden for at rejse ud.

Forstående børn

Heldigvis er mine børn søde og forstående. De ved godt, at med alt det her corona-halløj og vaccinationer og papirer, så er tingene ikke nemme. De har på intet tidspunkt beklaget sig. Tværtimod: De har sagt, at de er glade for, at vi er sammen i deres sommerferie og ikke stresser på grund af arbejde og aftaler. Kan det være bedre? Nej – og ja. Jeg ville virkeligt gerne have kunnet give dem en ferie på et skønt sted nede i Middelhavet. De ved det. De ved at ferien dertil kommer. Måske tidligere, end de forventer. Der er jo nemlig noget, der hedder efterårsferie. Og måske er det den, jeg skal satse på?