Høretelefoner til studiet

Det er altså slet ikke, fordi jeg vil lukke verden ude fra min lille cirkel. Jeg vil bare ikke have noget at gøre med omverdenen om morgenen. Jeg er absolut ikke et A menneske. Jeg hader at skulle op kl. 6:30 hver dag for at nå på arbejde kl. 8:00. Men sådan er livet for mange af os, der kan nyde at sove længe. Min virkelighed er dog den, at jeg er nødt til at arbejde, så jeg på et eller andet tidspunkt kan have tjent og investeret penge nok, så jeg kan trække mig tilbage. Helst tidligt. Jeg gider ikke det her ræs med arbejde, familie, hus og hund. Jeg vil ud og se verden. Den virkelige verden. Jeg vil rejse. Lære nye mennesker at kende. Finde nye grænser. Finde nye udfordringer. Og for at kunne gøre det har jeg brug for at tjene en masse penge.

Tidligt op

Derfor står jeg op hver morgen førend en særlig herre får sine egne sko på. Jeg bader, spiser morgenmad, cykler ned til stationen og springer på toget for at komme på arbejde. Og er der noget værre end larm i en togkupé? Min erfaring er, at støj i en kupé tidligt om morgenen kan ødelægge min dag. Totalt. Det er grunden til, at jeg har valgt at lukke omverdenen ude om morgenen. I det mindste indtil jeg er trådt ind på kontoret. Og hvad gør man så for at kunne holde omverdenen på afstand i morgenmylderet? Svaret er simpelt. Enkelt. Lige til højrebenet.

Trådløse høretelefoner

Man køber et par trådløse høretelefoner, som kan tilsluttes streamingtjenesterne. Intet problem med at holde omgivelserne på afstand. Jeg gør det, at jeg tager mine høretelefoner på, lige inden jeg sætter mig i kupéen. Så skruer jeg helt op for lyden. Lytter til min yndlingsmusik. Lukker øjnene og lader alle andre omkring mig være i fred.

Jeg ved nemlig, at jeg ikke forstyrrer dem. Selvom jeg har skruet helt op for musikken, så ved jeg også, at mine nye, trådløse høretelefoner er så gode, at de ikke lader lyd ud til omverdenen. De sender kun lyd ind i mine ører. Når vi så efter ca. 20 minutters kørsel, er fremme ved den station, hvor jeg skal af, pakker jeg høretelefonerne ned i min taske. Der ligger de, så indtil jeg tager dem frem igen dagen efter. Eller hvis jeg imod forventning bare får lyst til at høre høj musik derhjemme igen.

Et godt råd

Så hvis du, ligesom jeg er et B menneske, så gør, som jeg har gjort: Køb dig et par ultragode, trådløse høretelefoner, så du kan få fred om morgenen. Du vil opleve, at din effektivitet ikke daler. Du vil opleve, at du faktisk bliver et venligere menneske, fordi, når du har kørt dine 20 minutter i toget, så er du faktisk parat til at møde din omverden. Så alle jer, der tror, at vi bare ikke vil have noget med jer at gøre, og derfor murer os inde bag en lydmur: Tro om. Det er lige præcist det modsatte, det handler om.