Brug for flere stressbehandlere

Nå da, tallene er lige blevet offentliggjort. De unge, der har søgt ind på videregående uddannelser, har lige fået at vide, om de er kommet ind på ønskestudiet. Glæde i 60.000 små hjem. Men der er ikke glæde hos nogle af de uddannelsesinstitutioner, som ligger indenfor det område, der kaldes velfærdsuddannelser. Fx så er antallet af ansøgere til sygeplejerskeuddannelsen faldet med 20%. Det er meget. Især i et samfund, som det danske, hvor der vil være brug for sygeplejersker. Befolkningen bliver ældre og ældre, hvilket betyder, at presset på sygehusene vil blive større og større. Desværre.

Ikke for alle

Omvendt: Uddannelser indenfor design og internationale relationer har de strengeste krav til de nye studerende. De skal have tårnhøje gennemsnit på over 11. Der er dog en uddannelse på top-10 listen, som ikke ligger indenfor design eller internationale relationer; Hvis du vil studere psykologi, så skal du også have et højt gennemsnit. 11 – for at være helt præcis. Hvor mange af os får 11 i gennemsnit? Nogle af os får aldrig et 12-tal – så gennemsnittet kommer ikke op på 11. Hvad kan vi så gøre, hvis vi egentlig gerne vil uddanne os indenfor et fag, der ikke er sygepleje, men som giver samfundet stor værdi?

Kig på at blive stresscoach

Vi kunne fx vælge at begynde på en stresscoach uddannelse hos Lifeconsulting! Dette er en uddannelse, der oftest udbydes af private. Du skal derfor betale for den. Men vælger du det rigtige sted at tage en stresscoach uddannelse, så kan du være stensikker på, at du både får job og, at du gør noget godt for samfundet.

Det er jo sådan, at flere og flere bliver ramt af stress. De har brug for behandling. Og fordi ventelisterne på de offentlige klinikker er meget lange, så er der faktisk en god fremtid for dig. Du skal bare være forberedt på, at en stresscoach uddannelse ikke er noget du kan tage, på sidelinjen. Du skal være dedikeret.