CMS systemer

Mange danskere går med tanker om at skabe et website – men mange går død allerede ved køb af domæne og opsætning af et open source CMS. Derfor ender mange med helt at droppe tanken om et website, og det er en skam, når der findes dygtige webbureauer. Et webbureau kan være en rigtig god hjælp til opbygningen af en ny hjemmeside, men det kan også være en dyr affære.

Det behøver ikke at koste mere end et par tusinde kroner at få opbygget en relativt simpel hjemmeside hos et webbureau. Her benyttes der typisk et CMS-system, hvorledes det er muligt efter webbureauets opgaver er færdige for ejeren at side fortsat at redigere indhold og tilføje nyt af slagsen.

Nem opbygning med CMS og webbureau

Et CMS-system er et stykke software, der kan hjælpe dig med opbygning af din hjemmesider, og der findes tilmed udviklere af dette, som udbyder systemet gratis, her kan bl.a. nævnes Joomla og WordPress.  Et CMS giver dig mulighed for at udgive, redigere og modificere indhold på eksempelvis hjemmesider blot fra en webbrowser, fx Internet Explorer, Mozilla, Opera eller Google Chrome. Alt sammen udenom dit ellers fine webbureau.

Et CMS vil i høj grad kunne hjælpe dig, som ikke har den store erfaring med HMTL og programmering, da simple CMS systemer som Joomla og WordPress ikke kræver erfaring med HMTL. Du slipper således for at sidde og kode alt igennem HMTL eller betale et webbureau for at kode det for dig fra bunden af. Danske webbureauer i dag er meget ferme i gængse CMS-systemer og kan hjælpe dig med at opbygge sider i dit foretrukne system.

Spar tid og penge

Et CMS kan altså opsummerende siges give dig et værktøj til bygge dine sider lettere op. Et CMS kan derved spare dig for en masse tid og en masse penge. Det er muligt at finde en række guides på nettet, hvor der er trin for trin er forklaret, hvordan du både downloader, men også hvordan du anvender det CMS, som du har valgt at bruge – hvis ikke du hellere ser et webbureau tage sig af alt det hårde arbejde for dig.