Yatzy er et godt familiespil

De fleste familier vil gerne lave noget sammen, men mange familier kan til tider have svært ved at få lokket børnene med til at deltage i aktiviteter, der ikke omhandler iPads og computere.

Som familie er det dog vigtigt, at man får lavet noget sammen som en familie, da det er med til at knytte bånd og sammenhold i familien.

Arranger en ugentlig spilleaften

Man kan fx arrangere, at man en gang om ugen har en spilleaften. Det kan være ét bestemt spil, som man spiller hver uge, men man kan også spille et nyt spil hver uge.

Et godt familiespil er terningespillet Yatzy. Det er et familiespil, hvor næsten alle aldre kan være med i.

Hvis ens børn er begyndt at gå i skole og er begyndt at kunne regne, så kan de selv være med til at regne point sammen. Det er samtidig en god måde for børn at øve sig i regning.

Selvom ens børn måske ikke kender til reglerne, så kan man hjælpe dem med, hvilke tal de skal gå efter, når de har slået med terningerne.

Samtidig er det et spil, hvor man kan konkurrere mod de andre familiemedlemmer, da Yatzy handler om at få flest point til sidst.

Tag Yatzy med på ferie

Yatzy er også et godt familiespil at have med på ferie. Mange nyder at sidde og spille et spil om aftenen med de andre familiemedlemmer.

Hvis vejret er dårligt, så kan det være svært at finde på noget at lave. Der er det også godt med et spil Yatzy.

Det fylder ikke meget i en taske. Så det er nemt at have med sig, uden at det tager plads i kufferten.

Hvis man skulle have glemt at tage Yatzy med på ferie, så er Yatzy et af de spil, der bliver solgt i mange supermarkeder.