En fræk sag

Staklen blev dømt til at modtage psykiatrisk behandling, fortalte en af mine gode bekendte, der er kriminalbetjent. Han fortalte om en kriminalsag, som politiet her i byen havde brugt urimeligt meget tid på, og som nu var endt med, at en simpel tyveknægt skulle i behandling i stedet for at få en fængselsdom.

Gennem mange måneder har byen været plaget af tyverier fra især vaskekældre i beboelsesejendomme, hvor en ubuden gæst har stjålet massevis af dameundertøj. Tyven var udelukkende gået efter undertøj med et udpræget pikant tilsnit, som betjenten udtrykte det, da han fortalte om sagen. Sådan nogle ganske almindelige trusser, som vores koner typisk går i til daglig, havde slet ikke interesseret tyven.

Det var faktisk ofte lidt sjovt at afhøre ofrene for tyverierne, for de pågældende kvinder kom tit til at rødme, når de fortalte, at deres almindelig tøj havde fået lov at hænge eller ligge i tørretumbleren, mens deres lingeri af mere erotisk karakter var forsvundet.

For politiet stod det ret hurtigt klart, at der måtte være tale om en tyv, der ikke stjal for økonomisk vindings skyld, men derimod en person der formentlig skulle bruge det frække undertøj til at udleve nogle seksuelle fantasier af den ene eller anden art.

Og når sådan nogle tyvekoster ikke kommer ud på det sorte marked, er det altså en ganske svær opgave at finde frem til gerningsmanden, fortalte betjenten. Han kan næsten kun blive afsløret, hvis han bliver taget på fersk gerning, og han var i lang tid for forsigtig til, at det kunne ske.

Frækt lingeri

Men så var der nogle beboere i en ejendom med vaskekælder, hvor tyven havde været på besøg flere gange, der besluttede at prøve at sætte en fælde for ham. De samlede nogle brugt og ret billigt lingeri, som de var villige til at undvære, sammen og hængte det til tørre i kælderen. Uanset hvad: Der var virkelig tale om frækt lingeri der!

Så opsatte de et meget lille overvågningskamera, som var godt skjult, og allerede dagen efter kom tyven på besøg og fjernede noget af undertøjet fra tørresnorene.

Det var tydeligt at se på optagelserne fra overvågningskameraet, at den skyldige var en yngre mand, der boede i naboejendommen, hvorfor de sagtens kunne genkende ham. De henvendte sig så til politiet med optagelserne og præcise oplysninger om mandens identitet, så det var derefter en let sag for os at få fat på ham, fortalte betjenten.

Chokerende

Da vi tog ud på hans bopæl for at anholde ham, var det næsten chokerende at komme ind i mandens lejlighed. Jeg vil vove at påstå, at det var noget i retning af Danmarks største udvalg af frækt dameundertøj, vi fandt i lejligheden. En optælling viste, at der var 722 stykker lingeri af enhver art, og ikke to af delene var ens.

Tyveknægten gik straks til bekendelse, og han erkendte, at han i nogle år havde haft en intens interesse for dameundertøj. Han var noget flov, da han fortalte, at han ikke havde den store succes overfor det modsatte køn, så han valgte altså i stedet at lade sig ophidse af undertøjet.

Og netop frækt undertøj? Jamen hvem kan ikke lide det? Vi anbefalede ham fremover at købe frækt undertøj i stedet – for eksempel her: https://temptedbynight.com/da/