Flemming blev terapeut

Mens jeg læste på universitetet mødtes jeg hyppigt med tre andre studerende, som jeg også havde gået i gymnasiet sammen med. Vi havde det sjovt og hyggeligt sammen, så vi har bevaret vores lille ”klub” også efter studierne.

For nogle uger siden mødtes vi igen, og vi kom tilfældigt til at snakke om, hvad der mon var blevet af Flemming, som vi havde meget sjov sammen med i gymnasiet. Ingen af os vidste det, men så ville tilfældet, at jeg et par dage senere mødte ham på gaden, og vi fik os en rigtig hyggelig sludder over et par kopper kaffe på en cafe.

Fysioterapeut

Flemming fortalte, at han havde uddannet sig til fysioterapeut i USA, og da han var færdig med uddannelsen, var han blevet ansat hos en velanskreven kiropraktor i Aarhus, hvor han nu havde brugt et par år til at gøre sig sine erfaringer indenfor faget, og det var hans mål, at han på et tidspunkt ville åbne sin egen klinik. Den pågældende kiropraktor drev sin klinik med både kiropraktik og fysioterapi.

Senere skiftede Flemming så til en klinik i Aalborg, der er kendt for sin brede vifte af ikke blot fysioterapeutiske behandlinger men også for eksempel Akupunktur, laserbehandling m.m.

Han er godt tilfreds med sit arbejde, som primært består i at hjælpe folk med forskellige rygskader i aalborg, hvor han altså stadig arbejder. Vi har rigeligt at lave, fortalte Flemming, for dårlig ryg er jo nærmest en folkesygdom nu om dage, men heldigvis kan vi da hjælpe langt de fleste af vores patienter.

Det er for resten også på jobbet, at jeg har mødt min kommende kone, fortalte han. Hun arbejder som fysioterapeut på klinikken, og vi skal giftes til næste forår.

Interesse for hovedpinebehandling

Flemming fortalte også om en stigende interesse hos ham for specialiseret smertebehandling til mennesker, der lider af hovedpine og decideret migræne – og den interesse kan han udmønte i opgaver for den del af klinikken, han arbejder i, der er specialiseret i smerte og hovedpine i Aalborg: https://smerteoghovedpine.dk/