Få fantastiske tilbud

Tilbud er en god ting. Uge efter uge bruges der millioner af kroner og tusindvis af timer på henholdsvis at producere og læse adskillige tons tilbudsaviser og meget mere. Et biprodukt af kapitalismen. Og sådan er det nu bare – retfærdigvis. Hvad forbrugerne så glemmer er bare, at markedsføring jo er en del af værdikæden og dermed også noget slutforbrugeren finansierer.

Og det er ikke en lille del af kagen, skulle jeg hilse at sige! Men det er jo så noget vi reklamebureauer og deslignende tjener kassen på, så jeg klager da bestemt ikke, når jeg har de pragmatiske briller på.

Derudover kommer den gigantiske miljømæssige belastning af tilbudsaviser og den slags skrammel.

For at gøre op med i hvert fald miljødelen, kan internettet delvist hjælp. Ikke at internettet er miljøneutralt – for det er det bestemt ikke(!) – Agera er en dansk hjemmeside hvor man kan gå ind og hente nogle gratis og uforpligtende tilbud på ens opgave. Amino.dk står bag og netværket af virksomheder på Amino er med til at sikre, at der altid er basis for at få nogle rigtig gode tilbud på ens opgave.

Agera.dk er især kendt for sine iværksætter-orienterede kategorier – f.eks. her, hvor man kan indhente tilbud på revision. Opgaverne bliver efter at blive gennemlæst af ansatte fra Agera for at sikre at den indeholder alle de informationer som virksomhederne har brug for at vide. Når den er ’good to go’, bliver den sendt ud til Ageras netværk af virksomheder.

De fleste virksomheder har en mission om at få flere kunder. Det er så også noget, Agera kan hjælpe med – og her kommer relationen til Amino ind i billedet igen. Herinde er der rigtig mange virksomheder, der har en bruger, og det er de færreste virksomheder der er så privilegerede at de kan vælge og vrage blandt sine kunder.