Mikkel Mørch – karriere

Her på liberalisterne.dk elsker vi karrierer og mennesker, der gør en forskel. Det er jo altså ikke den jævne dansker, der flytter noget i verden, skaber vækst, jobs og velstand, vel? Beklager hvis vi fornærmer nogen med sandheden, men lad os være enige om, at det ikke er en flok ældre og overvægtige mænd og kvinder i gule veste i Vejle, der skaber en bedre verden. Nok om det! I dag kigger vi på Mikkel Mørch, der er HR chef i Danfoss.

 Fra Forsvaret til det civile liv

Mikkel Mørch har en fremragende karriere i militæret bag sig. Her har han blandt meget andet været udstationeret i Bosnien som kaptajn i en NATO enhed. Mere bemærkelsesværdigt er dog, at han har trænet mennesker i overlevelse ved gidselstagning (CACEX) og modstand mod afhøringsteknikker (POWEX). Begge dele har implikationer for folks overlevelseschancer, hvis de skulle blive taget til fange.

Da Mikkel Mørch skiftede uniformen ud med det civile jakkesæt betød det blandt andet spændende jobs i MATAS, i Arbejdsministeriet med en udstationering på Grønland – og nu som HR direktør i Danfoss i Nordborg på Als.

Bor i Danmark- arbejder i Danmark

Mikkel har sammen med sin hustru købt en billedskøn købmandsgård ved den gamle del af Hærvejen – Wartenberg. Her bor de sammen med deres tre sønner. Parret har forestået en gennemgribende renovering af stedet – det kan du læse mere om her.

For både Mikkel Mørch og hustruen er det blot et plus at bo tæt på Tyskland. Parret elsker kulturelle udfordringer og europæisk samfunds- og kulturhistorie og besøger gerne slotte og herregårde. Senest har de været på rejse til det tidligere tyske Østprøjsen i det nuværende Polen.

Mikkel Mørch og fritiden

Det er klart, at en stilling som direktør, en stor købmandsgård og en familie stiller visse krav – og fritiden er derfor sparsom. Men når det er muligt, elsker Mikkel at dykke. Han er sportsdykker med både CMAS og PADI certifikat og har senest dykket i det Røde Hav ved Eilat/Israel.

Hvis du vil i kontakt med Mikkel Mørch, kan du blandt andet finde ham her:

  • LinkedIn for Mikkel Mørch

Vi håber, du fandt fornøjelse i dette lille portræt af en dansk erhvervsmand.